Potíže v seriálu Polda: Matásek a Polívka museli do díry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Potíže v seriálu Polda: Matásek a Polívka museli do díry!

Seriál Polda: Vladimír Polívka a David Matásek
Seriál Polda: Vladimír Polívka a David Matásek (FTV Prima)

Tentokrát zavedlo natáčení hvězdy seriálu Polda do díry temné jako samo peklo. I když David Matásek (57) a Vladimír Polívka (31) nemuseli rovnou pod zem, cvičná štola vyhloubená do svahu, kde natáčeli, moc komfortní nebyla.

To přiznal po natáčení i režisér Jaroslav Fuit (46). „Musím říct, že ta štola byla nízká, spousta kabelů kolem, a museli jsme tak hodně dávat pozor na hlavu. Helma byla nutností a chodili jsme v takovém nepohodlném podřepu,“ popsal. Jinak klece, které vozí horníky do podzemí, ale byly zcela autentické.

Michal Bříza a Junior příjíždějí do Kladna, kde byl během směny zabit horník. U oběti se našla hrouda zlata. Rozjíždí se kolotoč vyšetřování včetně obvyklého špičkování mezi protagonisty oblíbeného seriálu. „Jsem rád, že ta chemie mezi hlavními představiteli zůstala zachovaná. Toho jsme se nejvíc báli. Abychom výměnou druhého herce nenarušili tu základní strukturu seriálu,“ říká Fuit o odchodu Igora Orozoviče (36) a příchodu Polívky.

Polda: Elizaveta Maximová zažije minuty strachu

Video se připravuje ...

„Myslím si, že vstup Vladimíra do příběhu byl jistým způsobem osvěžující. Přišlo s ním něco nového, ale tím nijak rozhodně nesnižuji Igora. Stále to drží poetiku a oba dva kluci jsou super,“ pochvaluje si 4. řadu seriálu režisér.

Slunečná: Tom bojuje o život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.