Matuš dostává od Lucinky »céres«: Za co ho trestá?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Matuš dostává od Lucinky »céres«: Za co ho trestá?!

Bohuš Matuš a jeho Lucinka
Bohuš Matuš a jeho Lucinka (Herminapress)

Procházka růžovou zahradou a domácí idylka? Vůbec! Bohuš Matuš (47) přiznal, že od milované Lucinky, která mu porodila dceru Natálku, to pořádně schytává. Tresty, vyčítání a přísnost jsou pomalu na denním pořádku a Matuš tak musí sekat dobrotu. Co slavný zpěvák dělá špatně? Proč ho má mladá maminka potřebu sekýrovat?

Mladé děvčátko, které pomalu neumí do pěti počítat? Tak to rozhodně není Lucinka od Bohuše Matuše. Známý zpěvák, který počal dítě s nezletilou Lucií, přiznal, že je jeho milá přísnou ženou v domácnosti, která si nenechá jen tak něco líbit. Ačkoliv je Lucie o třicet let mladší než Matuš, vypadá to tak, že často ona vychovává právě jeho. Jak to v jejich domácnosti chodí a za co dostává Bohuš sodu?

„Nebudu vám lhát, Lucinka umí být pěkně od rány. Nemá ráda, když piju. A to já si někdy rád dám. Za to ale pak dostanu takovou čočku, že jsem pak týden vzorný. Kolikrát už byl oheň na střeše. Jestli si někdo představuje, že Lucinka je jen nevinné děvčátko, tak by se hodně divil. To jsem dlouho nezažil, aby mi někdo dal takový céres. Má na mě velký vliv,“ rozpovídal se extra.cz Matuš.

Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky

Video se připravuje ...

„Lucinka nekřičí, vyčítá potichu, pomalu, ale důrazně. A ještě jsou teď na mě s dcerou Natynkou dvě. Když něco provedu, jen pak sklopím uši a jsem hodný. Meju pak nádobí, uklízím, vařím a podobně… Lucinka mě umí potrestat. Umí skvěle trucovat a nebavit se se mnou, nebo se zatvářit tak naštvaně, že se až začnu bát. Umí ukázat autoritu. Ve výchově dcery to bude výhoda, aspoň bude koho poslouchat. A teď se s vámi už musím rozloučit. Jdu uklízet, jinak to schytám,“ prozradil muzikálový zpěvák.

Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x »potěšil«!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.