Janda natvrdo o Csákové: Tohle si Ilona za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Janda natvrdo o Csákové: Tohle si Ilona za rámeček nedá!

Ilona Csáková
Ilona Csáková (foto ara)

Už od první vlny pandemie se zpěvačky zmocňuje notná dávka hysterie. Ilona Csáková (50) se stala zapálenou bojovnicí proti covidu a různé konspirační teorie na toto téma jsou pomalu jejím každodenním chlebem. Nejenže odmítá testování, očkování pak považuje málem za hrdelní zločin. Její postoje dosáhly zřejmě takového extrému, že už je nevydýchal ani legendární hudebník Petr Janda (78).

Ten totiž na rozdíl od Csákové přišel koncem loňského roku o blízkého člověka – ztratil kvůli koronaviru svého bratra Jiřího. Z toho důvodu si naplno uvědomuje, jak závažným problémem covid-19 je. „Z toho mě jímá hrůza, jak se někteří lidé včetně Csákové chovají jako pitomci. Nedovedu si to vysvětlit. Je to snad tím, že nezdědili empatii? Nechápu ani poslance Volného nebo Václava Klause staršího (79). Chtějí se snad zviditelnit? Vůbec tomu nerozumím,“ řekl eXtra.cz Petr Janda, který je zásadně pro očkování.

Ten zároveň otevřeně sdělil i jiný svůj názor: A sice, že lidi podobného ražení poškozují  v očích veřejnosti i ostatní hudebníky, umělce. „Když pak taková holka jako Csáková všechno zpochybňuje, naše branže tímhle dostává na frak. Veřejnost si o nás pak musí myslet, že jsme všichni úplní hlupáci. Když vyleze tahle nebo bláznivý Daniel Landa (52), tak se lidem ani nedivím,“ dodává zklamaně frontman skupiny Olympic, který si myslí, že jimi lidi pak opovrhují. Na adresu Landy pak ještě doplňuje, že s ním se alespoň v něčem souhlasit dá. Na rozdíl od angažované zpěvačky.



Přečtěte si
Uživatel_5587241
12. 7. 2022 • 14:59

Dobrý den,fandím paní Iloně a sdílím s ní stejný názor.On Petr Janda je ve svém věku hodně naivni když věří na očkování covid a vládě.
Vláda vždy lže a vše uvádí zkreslené ve svůj prospěch.Uz by Petr měl mít rozum.No každý normální člověk to ví,jak to je,ale Petr si asi bude zpívat svoji Želvu.
Tím to také končí.
Hodně štěstí Petře.

avina
28. 5. 2021 • 12:27

Cáklá Ilona C. je tlus­tá,za­komle­xova­ná baba. V záběrech " Tvoje tvář...." je jak almara. Už mezi zpěvačky nezapadá. Pomateně se plete do zdravotních opatření, blbne na n tou.P.Janda mluví o neštěs­tí..­....­.smut­né. Roumně uzavírá pohled na bláboly Ilony.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.