JE TO TADY! Královny reakce na řeči Harryho a Meghan u Oprah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

JE TO TADY! Královny reakce na řeči Harryho a Meghan u Oprah

Princ Harry se otočil zády k rodině kvůli Meghan.
Princ Harry se otočil zády k rodině kvůli Meghan. (profimedia.cz, AP, archiv)

Skandální rozhovor prince Harryho (37) a jeho ženy Meghan (39) s moderátorkou Oprah Winfreyovou (67) zaujal snad celý svět. Poté, co se rozhovor dostal na veřejnost a lidé si mohli vyslechnout z úst známého páru hned několik šokujících tvrzení, fanoušci s napjetím vyčkávali na vyjádření paláce. Co vzkázala Harrymu a Meghan královna Alžběta II. (94)?

Na její reakci čekali fanoušci pomalu jako na smilování. Co na skandální rozhovor prince Harryho a jeho ženy Meghan říká samotná královna? „Celá rodina je smutná poté, co se dozvěděla, jak moc byly pro Harryho a Meghan poslední roky náročné… Týká se to zejména vyřčených problémů s rasou. I když se některé vzpomínky mohou lišit, jsou brány velmi vážně a rodina je bude v soukromí řešit. Harry a Meghan budou vždy milovanými členy rodiny,“ napsala v oficiálním prohlášení podle DailyMailu a expres.cz Alžběta II., která se pravděpodobně především chtěla vyhnout mediální přestřelce a dalším skandálům.

Královská rodina děkuje zdravotníkům. Video zde:

Video se připravuje ...

Královna si dělá legraci z Trumpa a Obamy. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.