Jágr zůstal paf! Vzkaz na kalhotkách od Koukalové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Jágr zůstal paf! Vzkaz na kalhotkách od Koukalové

Na Jardovu odpověď čeká Gábina dodnes.
Na Jardovu odpověď čeká Gábina dodnes. (Blesk/Martin Sekanina)

Gábina Koukalová si ze sebe umí udělat i legraci. Veselá příhoda s Jaromírem Jágrem (49) je toho důkazem.

„Když jsem na jednom ze závodů dojela do cíle, ptali se mě novináři, proč jsem ještě nezrychlila. Z legrace jsem odpověděla, že jsem si musela upravit kalhotky,“ vyprávěla biatlonistka v roce 2015. 

VIP MIX: Jágrův vesmírný dárek, Koukalová škrtá soupeřku a ...

Video se připravuje ...

„Jarda mi pak přes sociální sítě vzkázal, ať tedy radši jezdím naostro. Tak jsem ze skříně vytáhla jedny své bombarďáky a napsala na ně: Milý Jardo, děkuju za radu, už je nebudu potřebovat. A poslala jsem mu je.“ Gabriela pak prý dlouho čekala na hokejistovu odpověď, které se bohužel nedočkala.



Přečtěte si
lekno
9. 3. 2021 • 11:01

NE– její vzkaz nebyl o tom. Gábina mi nepřipadá jako buldozer, který zválcuje všechno, co mu stojí v cestě, aby dosáhl svého. Není tak hrubá. Má nějaké city a vzkaz od hokejistu se jí dotknul. Vždyť si jen dělala srandu s poznámkou o upravení kalhotek. On pak možná taky, když jí vzkázal, aby „jezdila naostro“.. Ale kapku to přehnal – ona nebyla totiž lehčí ženská z baru, ani jeho parťák od hokeje, kde se zřejmě bežně žertuje v podobném stylu.. Tak se asi trochu nahněvala a poslala svúj vzkaz. Jelikož si on z ní dělal „pr-del“, vrátila mu to. On její vzkaz již nepochopil jako žert, pravděpodobně se též urazil. Pak se zabalil do svého krunýře. A místo přátelského dialogu, kde by si oba spolu vyjasnili tuhle tragikomedii, která začala JEHO PROVOKACÍ – to dopadlo takhle.. Jako u puberťákú.. Co s tím - mně je jasný, že nedorozumění v jakémkoli zpúsobu komunikace tvoří nezhody i rozchody. Smutný, věkem by člověk již mohl nabrat více rozumu i v tomhle směru..

-bello-
9. 3. 2021 • 00:09

Kristepane , ta je blbá!!!!!!!!!!!!!!!
Vzkázala mu " sháním chlapa,beru tě ! "
Se nedivím, že Jágr začal bobříka mlčení.

lekno
8. 3. 2021 • 11:40

Měla by jsem tragicky poznamenat, že jste múj příspěvek pochopil po svém, ne tak – jak jsem ho myslela : jelikož se ptáte, proč.. Také se ptám, proč to ještě řešit ? Podívejte, psala jsem všeobecně o chlapech typu bačkorka.. Neuvedla jsem konkrétně, že právě váš český hokejista je bačkora. Já nejsem Búh a nevím, co čekal a jestli vúbec něco čekal od Gábiny – vím jen, že ji provokoval spomínaným odkazem. Z čeho se dá usoudit, že možná chtěl takhle upoutat na sebe její pozornost a možná i víc. A jestli něco čekal, dočkal se.. Bombarďáky od ní asi tehdy nechtěl, no snad ho i tak dáreček potěšil.

lekno
7. 3. 2021 • 10:11

Každý chápe srandu po svým.. Co ji měl jako odpovědět ? „Děkuju, tvý bombiše jsou totálně sexy a budu si je chovat pod polštářem celý život ?“.. Ten toho dostal ve svým životě jistě hodně, nejenom jedny bombarďáky a je zvyklej na ledacos.. Nakonec si o něco takové trošku možná koledoval, kvúli své poznámce na její adresu – provokoval ji.. Já bych teda takové „dárečky“ neposílala. Od toho má být chlap, aby první projevil zájem. A když to čeká od ženy – je bačkorka, podle mne. Ale dnes je bačkorek mnoho, více ženám tyhle týpky vyhovují. Ony si takového s radostí chytnou, připraví, položí a „usmaží“– dle libosti. Neříkam, že všechny jsou takové. Pokud ale tenhle přístup vyhovuje oběma stranám a baví se – jejich věc..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.