Jágr zůstal paf! Vzkaz na kalhotkách od Koukalové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jágr zůstal paf! Vzkaz na kalhotkách od Koukalové

Gábina Koukalová si ze sebe umí udělat i legraci. Veselá příhoda s Jaromírem Jágrem (49) je toho důkazem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
09. 03. 2021 11:01

NE– její vzkaz nebyl o tom. Gábina mi nepřipadá jako buldozer, který zválcuje všechno, co mu stojí v cestě, aby dosáhl svého. Není tak hrubá. Má nějaké city a vzkaz od hokejistu se jí dotknul. Vždyť si jen dělala srandu s poznámkou o upravení kalhotek. On pak možná taky, když jí vzkázal, aby „jezdila naostro“.. Ale kapku to přehnal – ona nebyla totiž lehčí ženská z baru, ani jeho parťák od hokeje, kde se zřejmě bežně žertuje v podobném stylu.. Tak se asi trochu nahněvala a poslala svúj vzkaz. Jelikož si on z ní dělal „pr-del“, vrátila mu to. On její vzkaz již nepochopil jako žert, pravděpodobně se též urazil. Pak se zabalil do svého krunýře. A místo přátelského dialogu, kde by si oba spolu vyjasnili tuhle tragikomedii, která začala JEHO PROVOKACÍ – to dopadlo takhle.. Jako u puberťákú.. Co s tím - mně je jasný, že nedorozumění v jakémkoli zpúsobu komunikace tvoří nezhody i rozchody. Smutný, věkem by člověk již mohl nabrat více rozumu i v tomhle směru..

-bello-
09. 03. 2021 00:09

Kristepane , ta je blbá!!!!!!!!!!!!!!!
Vzkázala mu " sháním chlapa,beru tě ! "
Se nedivím, že Jágr začal bobříka mlčení.

lekno
08. 03. 2021 11:40

Měla by jsem tragicky poznamenat, že jste múj příspěvek pochopil po svém, ne tak – jak jsem ho myslela : jelikož se ptáte, proč.. Také se ptám, proč to ještě řešit ? Podívejte, psala jsem všeobecně o chlapech typu bačkorka.. Neuvedla jsem konkrétně, že právě váš český hokejista je bačkora. Já nejsem Búh a nevím, co čekal a jestli vúbec něco čekal od Gábiny – vím jen, že ji provokoval spomínaným odkazem. Z čeho se dá usoudit, že možná chtěl takhle upoutat na sebe její pozornost a možná i víc. A jestli něco čekal, dočkal se.. Bombarďáky od ní asi tehdy nechtěl, no snad ho i tak dáreček potěšil.

starypes
07. 03. 2021 18:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
07. 03. 2021 10:11

Každý chápe srandu po svým.. Co ji měl jako odpovědět ? „Děkuju, tvý bombiše jsou totálně sexy a budu si je chovat pod polštářem celý život ?“.. Ten toho dostal ve svým životě jistě hodně, nejenom jedny bombarďáky a je zvyklej na ledacos.. Nakonec si o něco takové trošku možná koledoval, kvúli své poznámce na její adresu – provokoval ji.. Já bych teda takové „dárečky“ neposílala. Od toho má být chlap, aby první projevil zájem. A když to čeká od ženy – je bačkorka, podle mne. Ale dnes je bačkorek mnoho, více ženám tyhle týpky vyhovují. Ony si takového s radostí chytnou, připraví, položí a „usmaží“– dle libosti. Neříkam, že všechny jsou takové. Pokud ale tenhle přístup vyhovuje oběma stranám a baví se – jejich věc..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.