Pravda o životě dcery Zemana: Přežívá ze zásob a bez lásky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Pravda o životě dcery Zemana: Přežívá ze zásob a bez lásky

Kateřina Zemanová
Kateřina Zemanová (Veronika Nováková, Roman Hrůza Agency)

Do Velké Británie se kvůli pandemii sedmadvacetiletá dcera Miloše Zemana (76) nevrátí ještě minimálně dalších šest měsíců. Jak si během nuceného pobytu doma žije a co vůbec dělá?

„Pro sebe nenakupuju, ani online. V hlavě mám pořád to, že budu odjíždět do Londýna a nechci tam jet se třemi kufry. Takže žiju ze zásob, i když něco už je pomalu na rozpadnutí. Ale dokud to drží, tak to jde," překvapuje Kateřina Zemanová na werbu Super.cz. 

Rozhovor s Katerinou Zemanovou:

Video se připravuje ...

„Když někam jdu, jako právě dnes, tak chodím na testy. Ale co se práce týče, většinou pracuju z domova. A doma jsme všichni v jedné sociální buňce. Takže ta nová opatření se mě zase až tolik netýkají a na Zanzibar jsem taky neměla v plánu letět," vtipkuje první dcera republiky.

A na adresu současného milostného života Kateřina bez obalu dodává: „Přítele teď nemám, jsem svobodná. Myslím, že tohle je ideální čas být svobodná. Drží mě kamarádi a rodina, tak jako to vždycky bylo, a jsem za ně strašně ráda." 

Prezident Miloš Zeman odpovídá na dotazy čtenářů Blesku v pořadu S prezidentem v Lánech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.