Poznali byste ji? Tohle je první slečna Česka Kačenka Zemanová! Oznámkujte její outfit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Poznali byste ji? Tohle je první slečna Česka Kačenka Zemanová! Oznámkujte její outfit

Kateřina Zemanová je téměř k nepoznání!
Kateřina Zemanová je téměř k nepoznání! (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, Ladislav Křivan, Martin Pekárek, Zbyněk Pecák, ara)

První slečna Česka Kateřina Zemanová (21), se po delší době ukázala na veřejnosti a je téměř k nepoznání! Zřejmě ráda experimentuje se svým vzhledem, teď máte příležitost ohodnotit její novou image.

Když pomáhala svému otci v prezidentské kampani, působila jako mladá velmi křehká blondýnka. Teď je však její proměna vskutku radikální. Z blondýny se proměnila v sexy ženu s tmavými vlasy a tmavou barvu zvolila i pro své oblečení.

Kateřina se na nějaký čas ztratila z Česka, protože nechtěla být v hledáčku veřejnosti. Možná právě v touze po neviditelnosti sáhla k takto radikální proměně.

V anketě hlasujete, jak se vám proměna první slečny Česka líbí. Známkujeme jako ve škole, nechme se překvapit, zda se tmavovlasá Kateřina Zemanová zařadí mezi premianty…

Anketa

Jak hodnotíte proměnu Kate Zemanové?
Celkem 4427 hlasujících

 



Přečtěte si
maestro.kuk
21. 6. 2015 • 14:40

Ale ty nejsi lepší, cpeš lidem jak vypadáš a nenávidíš každého aktéra článku, francko, ty jsi dáreček na přeshubu, obludo ošklivá žlučovitá.

maestro.kuk
21. 6. 2015 • 14:38

Co to se sebou provedla??? Takhle se zhyzdit... vůbec jí to nesluší, přitom je to hezká holka, má pěkné oči, slušelo jí to předtím, tohle je děs. Katko, kašli na dominu a buď sama sebou.

nicnezpravda
21. 6. 2015 • 12:09

hlupáku ta s tečkou je klon

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.