Skromná a na první pohled nenápadná první dáma Ivana Zemanová si získala mnohem více sympatií, než její manžel. Aktivně se zajímá o charitu, objíždí republiku a poskytuje rozhovory. Soukromí si však nadále chrání.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zemanovou nemůžete srovnávat se zaživa mumifikovanou Dagmar Havlovou a už vůbec ne s první báryšňou paní Paroubkovou. Ona je svoje, přirozená. Má pár kilo navíc, ale to má i německá Angela, a svět se kvůli tomu nehroutí.
Proč bych ji nemohla srovnávat,právě proto,že byly obě první dámou tak se to srovnávat musí...protože mají statut první dámy je nutností reprezentovat p.presidenta...p.Dagmar Havlová se uměla obléci a nedělala nám ostudu,nedovedu si p.Zemanovou představit,jak by stála vedle jiných prvních dám jiných presidentů...je to můj úhel pohledu a můj názor,nemá to nic z tím zda je skromná,nebo pokorná,jak ji tady někdo nazývá,tady nějaká skromnost je mimo mísu,má na to fondy,aby její šatník vypadal hezky a repre.Nemusí být štíhla není modelkou,ale repre presidenta prostě není.
souhlasím,a ten kdo ji chválí za skromnost si neuvědomuje,jak je nastavena naše společnost,na kterém se podílel právě její manžel a co tady pro ty lidi vlastně udělal..a to je tedy pokrytectví jako kráva/třeba podvody a na opoziční smlouvě/lidé si to dobře pamatují jak se spachtoval z Klausem
tak jakou politiku Zeman šíří tak vypadá i jeho první dáma a budu ráda,kdy skončí a bude tam někdo mladší a přinese tam,moderní myšlení.
no je vidět že vše bereš osobně a máš z dnešní doby komplexy a také to vypovídá a tvé sklíčenosti...mě by teda nikdy nenapadlo,že se první dáma směje,aby měla druhá strana pocit,že se vysmívá lidem...to je opravdu zvláštní názor..to nevím kde jsi na tohle přišla,přeci se nebude tvářit jak kakabus a bude mít na tváři smajlík jako že ji vadí být první dámo..ale chtěla bych vidět třeba právě vás jak by jste se tvářily právě vy
ale jdi ty hlupáčku,opravdu?
kdydala jsem na první dámu..jůůůůůůůůůůůůů
no prostě se ti nelíbí můj názor a to je vše,prostě já si za svým názorem stojím a do toho tobě nic není drahoušku..ale pokud tě to rozčílilo tak to je také v pořádku,uprav si ofinku a ošetři si svoje strupy co máš na tváři....neboj uleví se ti