Dominika o Ivaně: Bylo by to porušení tátova přání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika o Ivaně Gottové: Bylo by to porušení tátova přání

Dominika odtajnila poslední tatínkovo přání k manželce Ivaně.
Dominika odtajnila poslední tatínkovo přání k manželce Ivaně. (Blesk/ Facebook Karel Gott)

Zpěvák Karel Gott (†80) před smrti trval na tom, aby jeho milovaná Bertramka zůstala v rodině. Dokonce kvůli tomu zapřísahal svou manželku Ivanu Gottovou (45). 

„Vysloveně si přál, aby Bertramka zůstala v rodině, což byla vlastně jeho prosba na Ivanu, která už v té době byla její majitelkou. Myslím, že by byla velká nezodpovědnost Bertramku prodat, protože to by vlastně bylo porušení tátova přání,“ svěřila se Blesku Dominika Gottová. Jak se ke svému milovanému a poslednímu domovu Mistr ale vůbec dostal?

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...

Vila na konci slepé ulice Nad Bertramkou pochází z 30. let minulého století. Od 60. let v ní byli ubytováváni zahraniční diplomaté, včetně mexického velvyslance. Zpěváka měl na žlutou vilu ve stylu art deco upozornit v první polovině 70. let kamarád, který se náhodou dozvěděl o jejím prodeji. Složil jsem zálohu, a jakmile jsem Strašnice prodal, tak jsem vše doplatil! Neřeknu vám, kolik mě Bertramka stála. Ale půjčovat jsem si na ni nemusel,“ tajemně to před lety okomentoval  sám Gott.

Dominika Gottová (47) o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.