České političky pro ostudu? Krutý ortel módní kritičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

České političky pro ostudu? Krutý ortel módní kritičky!

Alena Schillerová
Alena Schillerová (Foto Instagram)

Sice se od nich neočekává, že budou přímo módními ikonami, ale přesto se v jejich postavení očekává vytříbený vkus a sofistikovaný vzhled. Takový názor zastává  například módní kritička Blesku Ina T., která se do některých dam z české politiky pořádně pustila!

Motorkářka Schillerová

Nevhodný outfit zvolila podle Iny T. jedna z předních českých političek Alena Schillerová. Ta si na kontrolu supermarketů oblékla koženou bundu a na krk pověsila mohutný řetěz. Především za tyto dva kousky byla zkritizována. „Černý, těžkým robustním řetězem puncovaný rolák, tmavě modré ohrnuté džíny a koženková, střih motorkářského kříváku napodobující bunda. Tvrdě působící model je vhodný na motorkářský sraz, pro politickou reprezentaci je absencí serióznosti zcela nepatřičný,“ napsala Ina.

Malačovou zradil střih

Ministryně práce Jana Maláčová zvolila šaty, jejichž střih jí opravdu neseděl a problém byl na světě. „Ač nejmladší z hodnocených, ministryně práce a sociálních věcí lepším vhledem do módy neoplývá a dá se označit za v módě tápající. Blankytné šaty v délce pod kolena, s vázačkou v pase a širokými rukávy jí nesvědčí střihem, který přidává horní části na objemu, a navíc v žádném místě postavy adekvátně nesedí. Pouzdrové šaty ano, ale na míru s ohledem na proporce a jejich potřeby,“ napsala podle Blesku kritička.

Schillerová v autě bez připoutání: Přiznala chybu za pás. Jela kontrolovat ceny respirátorů

Video se připravuje ...

Výrazný vzor – ano, či ne?

Bývalá ministryně školství Kateřina Valachová zvolila geometricky zdobený oblek budící diskuze. Zatímco někdo je pro tento typ výrazných módních kousků, jiní u takového outfitu pláčou. Co na její volbu pověděla odbornice z již zmíněné redakce? „Vybočení z monotónní klasiky jistě, ale výrazný vzor se neměl přít o pozornost s jiným potiskem. Sako je navíc ve špatné velikosti a účes s formálním stylem též nekonvenuje. Přesto kvituji snahu jít proti střednímu proudu,“ myslí si o outfitu Valachové známá blogerka.

To nejlepší na konec

Pochvalu od přísné módní kritičky sklidila státní zástupkyně Lenka Bradáčová, o které se šušká, že bude kandidovat na post prezidentky České republiky. „Ač má za sebou pár módních přešlapů, v šatech v lila odstínu, perfektně vyznívajících s účesem, chyby neshledávám. Pod kolena dlouhým pouzdrovým šatům pečetí elegantní ráz do manžety nařasené rukávy i vkusná vázačka kolem krku. Pudrové střevíce barevně ladí a celek se zdá jako kýžená syntéza hrdé důstojnosti a ženskosti odpovídající jejímu postavení,“ zněla pozitivní kritika Bradáčové. Gratulace!

Alena Schillerová, ministryně financí. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristýna ryglová
7. 12. 2022 • 10:01

Já jsem ráda, že nikdo neposuzuje, jak se oblékám. Nebo možná posuzuje, ale tak, že o tom nevím . Chodím pořád v tom a samém oblečení. Nové jsem si nekoupila už hrozně dlouho. Nebaví mě to. Radši objednám nové dětské oblečení pro dceru z http­s://ww­w.ta­maiti­.cz/det­ske-a-kojenecke-obleceni-z-biobavlny/ . To je mnohem hezčí než to dámské .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.