Marek Eben v problémech! Záchrana na poslední chvíli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Eben v problémech! Záchrana na poslední chvíli?

Marek Eben s Terezou Kostkovou
Marek Eben s Terezou Kostkovou (Profimedia)

Složitá doba těžce dosedá i na oblíbeného moderátora, herce a hudebníka Marka Ebena (63). Žádné z těchto profesí se nemohl v uplynulém roce věnovat. Ale snad už konečně vysvitla jiskřička naděje.

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech, opulentní párty i plesy, zkrátka všechny VIP události, na kterých bývá žádaným moderátorem, dostaly v uplynulém roce stopku. Dokonce se netočila ani letitá talkshow Na plovárně. Z toho se dá snadno vyvodit, že měl Marek Eben najednou nejen mnohem více volného času, ale stoprocentně se mu musely ztenčit i rodinné příjmy.

Přesto ovšem prý vtipný a šarmantní miláček nejen televizního publika nezahálel. Podle magazínu Sedmička totiž napsal Eben knihu s názvem Myšlenky za volantem, k níž vznikla i audio verze. Složil rovněž hudbu pro nové album. „Využil jsem karantény a řekl si, že jestli teď něco nenapíšu, tak už nikdy. Nemám žádnou omluvu, protože jsem přišel o veškerou práci, takže na druhé straně jsem měl čas pokusit se zase něco vymyslet,“ svěřil se ve vysílání Českého rozhlasu.

Zahajovací projev Marka Ebena na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech o svobodě a chlebíčcích:

Video se připravuje ...

StarDance za dveřmi

Dobrou zprávou pro moderátora je i to, že se chystá jedenáctá řada oblíbené taneční show a že i tentokrát se s Ebenem a Kostkovou počítá. „Letos by StarDance být mělo, to není tajná informace, jsme osloveni a hledají se soutěžící. To je ale všechno. Dozvím se až v létě, kdy natáčíme a kdo tam bude. Opravdu jiné informace nemám, jen to, že by to být mělo. Tak doufejme. Myslím, že podle všech předpovědí ten podzim vypadá relativně nadějně,“ svěřila webu Super.cz herečka a moderátorka Tereza Kostková. Tak snad už se skutečně nejen moderátorské ledy trochu pohnou.

 

Kostková ze StarDance o Marku Ebenovi: Nejsme kámoši!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dejavu26
12. 2. 2021 • 10:09

Paráda, v to jsem tajně doufala, že by pauzy Marek mohl využít na skládání, kromě odpočinku. Těším se na nové album.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.