Menzelová tvrdě narazila! TOTÁLNĚ v pasti kvůli domu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Menzelová tvrdě narazila! TOTÁLNĚ v pasti

Olga Menzelová
Olga Menzelová (foto ara)

Když byl Jiří Menzel (†82) ve velmi těžkém stavu, rozhodla se režisérova žena, že pro ně koupí dům, který by mu pomohl zpříjemnit vzácné chvíle s rodinou. Jenže ze šlechetného záměru zbyly dnes Olze Menzelové (43) spíš oči pro pláč.

„Ten dům je v poměrně špatném stavu. Objevila se tam řada skrytých vad hned po jeho koupi," svěřila Super.cz manželka zesnulého režiséra. Z toho důvodu ani neoperuje s myšlenkou, že by se ho zbavila a přepustila nemovitost někomu jinému. „Dům rozhodně není ve stavu prodeje. A to, že nám do něj o Vánocích nabouralo auto, už byla jenom taková třešnička na dortu na konec a vzala jsem to s humorem, protože stejně se nic jiného nedá dělat," zkonstatovala svoji situaci smířeně s tím, že co bude dál, se uvidí. Ale v tuto chvíli by prý objekt s klidným svědomím prodat nemohla.

Rozhovor s Olgou Menzelovou: 

Video se připravuje ...

Podle informací Blesku přitom měla Olga Menzelová za vilu zaplatit dvacet milionů. Na pořízení si vzala vysokou půčku. „Budu se muset hodně otáčet, měsíční splátky jsou osmdesát tři tisíc korun,“ postěžovala si už před časem. Za neprodejnou nemovitost je to opravdu astronomická částka!

Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
6. 2. 2021 • 17:34

Paní ať už nic nepíše, může si vymyslet, co chce a koho to zajimá, ty její bláboly, režisér, kterého bezmezně milovala, je mrtev, nemůže se bránit a o tom by se měl natočit film Kukačky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.