Menzelová míří za hranice! Jiří vyslovil přání, tvrdí vdova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Menzelová míří za hranice! Jiří vyslovil přání, tvrdí vdova

Olga Menzelová
Olga Menzelová (Foto Blesk – Martin Hykl, Pavel Machan)

Loňský rok byl pro Olgu Menzelovou (43) horskou dráhou emocí. Své sbohem navždy řekla manželovi Jiřímu Menzelovi (✝82), jenž odešel předčasně i kvůli následkům covidu. I přes velkou bolest dokázala najít důvody k úsměvu. Tím hlavním je syn Albert.

Ačkoli to bude již rok, co slavný režisér navždy odešel, stále je v řešení místo posledního odpočinku. „Zatím ho mám doma a snad bude do konce roku jasné, kde ta část ostatků tady v Praze bude uložena. Ta druhá část bude na Mallorce, na místě, kam léta jezdíme, kde jsme to měli moc rádi, a kde Jiří vyslovil přání, že tam chce být po smrti. A že tam tak stále bude s námi,“ svěřila se Menzelová webu Super.cz.

Radost jí momentálně dělá syn Albert, jehož otcem je profesor Miroslav Bárta. Ten je v současné době i partnerem Olgy Menzelové. „Nejde v žádném případě o náhradu za Jiřího. Nikdy nikoho nemůžete nahradit někým jiným. Ale náš vztah je hezký, šťastný a Jiří o něm pochopitelně věděl,“ uvedla v pořadu Face To Face.

Vdova po Menzelovi (†82) Olga v paruce a Jiřího mikině: Rozhodla, co udělá s popelem

Video se připravuje ...

Že se v její rodině sešel v jednom období smutek se štěstím, Menzelová pochopitelně velmi vnímá.  „To, že přišel na svět Albert, není náhoda, a já jsem potřebovala být trochu šťastná, trochu nad věcí. Protože, když je něco, na co se můžete těšit, a nejenom bojovat s těmi dennodenními obtížemi, které jsme překonávali, tak to strašně pomůže,“ přiznala Olga. Vdova po oscarovém režisérovi má ještě dceru Aničku s režisérem Jaroslavem Brabcem (66) a s Jiřím Menzelem počala dceru Evu Marii.

Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.