Smolný Štědrý den Olgy Menzelové: Dům za miliony jí nabořilo auto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Smolný Štědrý den Olgy Menzelové: ZBORTIL SE JÍ NOVÝ DŮM!

Štědrý den si ale nakonec Olga u stromečku užila.
Štědrý den si ale nakonec Olga u stromečku užila. (Foto Aha! – M. Hykl, D. Černovský, foto: Instagram)

K Ježíšku si auto nepřála, ale přesto ho dostala. Neopatrná řidička zaparkovala Olze Menzelové (42) skoro v koupelně zrekonstruované vily, na kterou si vzala hypotéku 20 milionů korun. Vdova po režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) z toho s úsměvem podezírá zesnulého manžela.

O Vánocích se říká, že jsou svátky míru a klidu. To ale rozhodně neplatilo v případě Menzelové. „Ježíšek zaparkoval poněkud razantně. Vzal to téměř rovnou do naší koupelny. Naštěstí se mu nic nestalo,“ připsala Olga k fotce na sociálních sítích, kde má půlku auta vklíněnou do domu. „Podezírám Jirku! To jsou přesně jeho fórky!“ dodala s humorem, který byl Menzelovi tolik vlastní.

Škoda je 20 tisíc

Nehoda jako vystřižená z filmu Vesničko má středisková se stala krátce před 14. hodinou přesně na Štědrý den. Nekochal se při ní sice Rudolf Hrušínský (†73) alias doktor Skružný, ale řidičce Suzuki z roku 1999 se podařilo něco podobného jako jemu. Zaparkovala přímo do stěny domu. Dechová zkouška alkohol neprokázala, a vyvázla tak jen s blokovou pokutou. „Řidička se nechovala ohleduplně a narazila se svým vozem do domu. Poškodila při tom mimo auta okap, střechu a fasádu domu a způsobila tím škodu 20 tisíc korun. Na voze byla vyčíslena škoda dalších 60 tisíc Kč,“ řekl deníku Aha! policista Jan Daněk.

Menzelová musela sáhnout po antidepresivech. A Bartoška po operaci. Jak je na tom?

Video se připravuje ...

Dům pro režiséra

Přepychová vila v pražských Stodůlkách měla sloužit především k rehabilitaci oscarového režiséra po prodělané mozkové infekci, ten ale bohužel letos 5. září zemřel. Dům prošel nákladnou rekonstrukcí, je prostorný, má bezbariérový přístup, velkou zahradu a bazén. Olga v něm bydlí se svými třemi dětmi – Aničkou (12), Evičkou (5) a Albertem (1). Měsíčně na něj platí hypotéku 83 tisíce korun.

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
28. 12. 2020 • 15:06

hillaarkaa
28. 12. 2020 • 15:04

Tak hlavně že běhnu a davajku Krávopichovou chráníte,její řasnatku muselo vidět černochů a dalších,dylinu

lena40
28. 12. 2020 • 14:50

"Zbortil se jí nový dům" - "škoda je 20 tisíc". V AHA už zřejmě slaví Silvestra.

-bello-
28. 12. 2020 • 12:06

Hm, Stodůlky, jo?
Tam by mě nedostal nikdo ani párem volů a mít barák přímo u silnice, to už vůůbec.
Já mám jednoznačně o vilách svou představu a všechno co je podobný tomu co má Menzel, tak tomu já říkám "něco jako okál "

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.