Proč je Menzel ve dvou urnách? Vdova Olga promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Proč je Menzel ve dvou urnách? Vdova Olga promluvila

Olga s manželem Jiřím
Olga s manželem Jiřím (Foto Instagram)

Vdova po legendárním režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) uložila jeho popel do dvou uren. Proč to udělala, prozradila v aktuálním čísle magazínu Moje psychologie.

„Holky mu namalovaly obrázky a je tady, doma s námi. Kamarád, co mu teď katalogizuje jeho knihovnu, zrovna říkal: „Počkej, proč je ve dvou urnách?" A já: „Protože se do jedné nevešel." Koukal na mě dost nechápavě, tak jsem se rozesmála a říkám: „Ale samozřejmě, že ne!" šokuje Olga Menzelová (42) na stránkách magazínu Moje psychlogie. 

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...

„No a je to tak, že Jirka chtěl být rozprášen na Mallorce, protože ji měl moc rád a jezdívali jsme tam každé léto. Jirka říkal: „Holky, já s vámi chci být pořád." Ale pak jsem si uvědomila, že tam se za ním třeba tak často nedostaneme. Ještě nevím, jak to bude, ale pro jistotu je ve dvou urnách, aby byl když tak na Mallorce i doma," vysvětluje půvabná producentka.

Celý rozhovor si můžete přečíst v aktuálním čísle magazínu  Moje psychologie: https://www.ikiosek.cz/detail/floowiecnc-pu/467501/1258-moje-psychologie-12-2020

Během kremace Menzela zůstala vdova na smutek sama. A Čenský potvrdil vážná zranění

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.