Poprask kolem Menzelové: Přiznala roční dítě! S kým ho má?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Totální poprask kolem Menzelové: Přiznala roční dítě! S kým ho má?!

Olga Menzelová přiznala třetí dítě! Má rok a půl starého syna Alberta.
Olga Menzelová přiznala třetí dítě! Má rok a půl starého syna Alberta. (archiv Olgy Menzelové)

Když nedávno paparazzi redakce Expres.cz vyfotili v domě Menzelové neznámého muže, kterým měl být slavný egyptolog Miroslav Bárta, nebylo to zdaleka největší překvapení, které si vdova po Jiřím Menzelovi (†82) pro veřejnost připravila. Na sociální síti totiž šokovala přiznáním, že má ještě jednoho ročního potomka. Dokonce syna!

Ačkoliv vztah s Miroslavem Bártou veřejně nepotvrdila a vyjádření shrnula obdobnou větou, jakou na dotaz Expresu pronesl i zmiňovaný muž: „Je to soukromá věc a nemám k tomu co víc říct,“ z toho, co pak včera večer napsala na svůj účet na sociální síti, mnohým nejspíš spadla brada. „Seznamte se: Všichni vědí, že existuje, ale nikdo ho nikdy neviděl, někdo jako Yetti. Náš Albísek,“ představila Menzelová téměř rok a půl starého syna, o kterém nikdy veřejně nemluvila a na dotazy novinářů ohledně jeho existence neodpovídala, jak uvádí Blesk.cz.

Olga Menzelová jako antická bohyně! 

Video se připravuje ...

Automaticky to vznáší otázku, kdo je otcem tohoto chlapečka. Menzelová totiž šokovala snímkem Alberta, na němž je i nemocný Jiří Menzel. Toho přitom uváděla vždy jako tatínka svých holčiček Aničky a Evičky. Přestože biologickým otcem nejstarší dcery byl jiný režisér, Jaroslav Brabec. A ani ten na snímku nechybí.

Malého chlapečka ale drží na fotce někdo jiný. Je jím právě egyptolog Miroslav Bárta. Znamená to, že je právě on jeho táta? K tomu se Menzelová opět nevyjádřila. Jisté ovšem je, že takový vztahový propletenec může hravě konkurovat i těm nejodvážnějším filmovým scénářům!

Menzelova o manželovi: Rehabilitace probíhá krůčky, musíme mu dát čas

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.