Halina Pawlowská: Zahýbá manželovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Halina Pawlowská: Zahýbá manželovi?

RIGA – Spisovateka a moderátorka Halina Pawlowská (52) přilila další pohár oleje do ohně spekulací o krachu svého manželství a o svém milenci!


Noc na pokoji strávila s tímhle mužem!

Na prestižní barmanskou soutěž Mattoni Grand Drink v lotyšské Rize si totiž místo svého manžela, televizního technika Zdeňka, vzala jako doprovod producenta Karla Czabana (58)! Právě o tom se jako o jejím milenci mluví nejčastěji. Zvěsti o svém nadstandardním přátelství jako by tu oficiálně zpečetili tím, že odmítli spát v oddělených pokojích, a společené noci si užívali na luxusním pokoji číslo 6326 Raval Hotelu Latvia!

Karel Czaban je režisérem a producentem televizních Banánových rybiček a Halininým dlouholetým spolupracovníkem. Možná i proto Pawlowskou, která se pyšní poprsím F/70, tedy velikostí 6, často doprovází na společenské akce místo jejího manžela, který se společnosti spíše straní. A v Rize jejich více než kamarádský vztah nešlo přehlédnout. Celý víkend se totiž od sebe nehnuli ani na krok a společně absolvovali všechny programy včetně výletu do legendárních přímořských lázní Jurmala.

Páteční večer po příletu do lotyšské metropole, kam Mattonka na svou stále úspěšnější soutěž sezvala řadu celebrit, Halina s Karlem strávili v hotelovém baru, kde pařili až do dvou do rána. „Ten pán s Halinou je její manžel, že?“ ptali se nezasvěcení, a ani nechtěli věřit, že by se mělo jednat jen o pouhého kamaráda. „Vždyť se chovají jako hrdličky, pořád si něco šeptají, a on za ní všude chodí jako ocásek!“

Jako by si to v tu chvíli uvědomili, na část večera se od sebe oddělili. Halina se dlouze rozpovídala s Agátou Hanychovou, a bezprizorní Czaban posmutněle popíjel u vedlejšího stolečku a udržoval zdvořilostní konverzaci s několika dalšími hosty. Teprve kolem druhé hodiny v noci oba bar Skyline ve dvacátém šestém patře opustili, a společně zamířili na svůj luxusní pokoj, odkud až do rána nevystrčili nos. Bedlivě se však střežili, aby mezi nimi zůstal společensky únosný prostor.

Sobota pak proběhla ve znamení výše zmíněných výletů a večerního galavečera, jehož zábava se protáhla až do nedělních časných ranních hodin, opět za samozřejmé účasti dua Pawlowská – Czaban. Oba si večer viditelně užívali, a s jikřícími pohledy, dobrou náladou a halasným smíchem se přesouvali od hloučku k hloučku. Je vidět, že společný víkend jim napumpoval do žil pořádnou energii.... Halino, jak to vysvětlíte doma manželovi, kterého jste si vzala před třiceti lety?


Autor: PETR MACEK
Foto Aha! – Leopold Karásek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.