Sexbomba Mottlová byla strachy bez sebe: Majitel psa byl dopaden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Sexbomba Mottlová byla strachy bez sebe: Majitel psa byl dopaden!

Pejska Báry Mottlové pokousal cizí pes.
Pejska Báry Mottlové pokousal cizí pes. (Blesk)

Konečně si může Barbora Mottlová (34) oddechnout. Majitel psa, který prokousl jejímu čtyřnohému mazlíčkovi Chicovi krk, byl dopaden. Za pomoc vděčí především lidem na sociálních sítích, kteří reagovali na její výzvu o pomoc, a dokonce muže potají sledovali až ke dveřím jeho domu!

Na datum 15. ledna už nikdy nezapomene. „V Riegrových sadech stal se hodně zlý incident. Chica napadl nebezpečný pes bez vodítka,“ napsala ke snímkům zuboženého mazlíčka. „Požádala jsem pána o kontakt, že jdeme na veterinu. Takto zareagoval a zmizel,“ přidala komentář k fotce, kde muž odchází se zdviženými prostředníčky. „Prosím všechny, pokud pána znáte, napište mi. Vše je v procesu řešení,“ dodala s apelem na všechny své sledující na sociálních sítích.

Výzva zafungovala skvěle a majitel psa byl ve čtvrtek konečně vypátrán. „Ozvalo se pár lidí, že pána potkávají, a dokonce ho někteří sledovali k němu domů, aby se potvrdila jeho adresa,“ prozradila Aha! Bára. „Prosila jsem je, aby to nahlásili na policii i s adresou, a ta se několikrát potvrdila,“ pokračovala kráska s tím, že síla sociálních sítí je neuvěřitelná. „Byla tam policejní hlídka, co mám informace, a už je to v jejich šetření,“ dodala s tím, že všem moc děkuje.

Bára Mottlová opět změnila profesi: Bude realitní makléřkou!

Video se připravuje ...

„Pán prý zapíral a zapíral a pak až pod nátlakem fotografií se nakonec k činu doznal,“ doplnila sexbomba a doufá, že muž bude potrestán, protože se rozhodně nejednalo o první napadení jeho psem. Malý hrdina je už z nejhoršího venku. „Chico je statečnej, je statečnější než já. Každý den chodíme na veterinu, hlídá se mu rána, bere antibiotika a promazáváme to, už se to ale krásně hojí,“ dodala kráska.

7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermaketu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.