Majetek Špinarové (†65) v cizích rukách: Kde skončily její věci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Majetek Špinarové (†65) v cizích rukách: Kde skončily její věci?

Dědictví po Věře Špinarové prodáno!
Dědictví po Věře Špinarové prodáno! (Blesk)

Na přelomu roku se syn předčasně zesnulé zpěvačky s fenomenálním hlasem rozhodl k bolestnému kroku. Vilu po mámě nabídl k prodeji a musel se zároveň rozhodnout, co udělá s osobními věcmi Věry Špinarové (†65). Jak s nimi Adam Pavlík naložil?

Pro dům se našel kupec, proto všechno, co bylo uvnitř, muselo pryč. „Nic jsme nevyhazovali, nechali jsme si veškeré oblečení i různé ceny a obrazy, a mám v novém domě speciální pokoj, kde ty věci budu mít,“ svěřil se magazínu Sedmička zpěvaččin syn, který se pozůstalosti po Věře Špinarové zbavit nedokázal.

Tohle jste v televizi neviděli! Vystřižená scéna se Špinarovou v Tváři!

Video se připravuje ...

Výročí se blíží

Zároveň s uvedeným titulem mluvil o tom, jestli se něco chystá na smutné výročí čtyř let od úmrtí zpěvačky. „Dělali jsme koncert, když to bylo rok, a tím jsme to uzavřeli. Říkal jsem, že už nikdy maminčiny věci hrát nebudu. Vždycky to připomeneme někde na Facebooku. Nevím, jestli něco neudělám, až bude páté nebo desáté výročí, ale každý rok to dělat nechci. Sleduji Facebook a je tam denně spousta odkazů na maminku, takže lidí vzpomínají každý den. Nezrušil jsem ani naše stránky Spinarova.cz, sice se tam už nedávají žádné nové příspěvky, ale pořád je tam plno fotek z koncertů a podobně…,“ vysvětlil Adam, že fanoušci stále mají kde zavzpomínat na svoji oblíbenkyni.

Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
manunu
30. 1. 2021 • 09:17

manun: Podle tebe je každý vychcánek. Jsi fakt chudák. Manuni, Nununu, manun, Jak málo tě stačí ke štěstí. Vystupovat pod podobným nickem. Stejně tě vždycky smáznou, protože neumíš diskutovat slušně.

mbmb
30. 1. 2021 • 09:03

Alva
29. 1. 2021 • 09:14

BJELOUSEK, vás jsem si na této diskuzi všimla už několikrát, dehonestujete to, o čem nic nevíte, otec Adama pocházel od nás, chodil s mým otcem do školy, znali jsme celou rodinu p.Pavlika, všechny, takže když nevím, nepíši.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.