CHARLESOVA VEJCE! Buckinghamský palác vyvrací fámy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

CHARLESOVA VEJCE! Buckinghamský palác vyvrací fámy

Camilla se svým manželem princem Charlesem
Camilla se svým manželem princem Charlesem (Reuters)

Budoucí král Velké Británie zbožńuje vejce naměkko a tak se jeho kuchaři musí mít sakra na pozoru. Aby si byli jisti požadovaným stavem, vaří jich prý podle webu Šíp.denik.cz dvaasedmdesátiletému Charlesovi hned několik najednou. Přesně jen tři minuty a dost!

„Protože si zaměstnanci nikdy nebyli zcela jistí, jestli bude vejce uvařené přesně podle představ prince, uvařili jich hned několik najednou,” odhaluje kniha Jeremyho Paxmana s názvem „On Royalty”. Podle britského webu Express byla pak údajně vejce předložena před Charlese a ten snědl jen to správné uvařené.

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video se připravuje ...

„Po celém dni stráveném na lovu Charles obvykle pozval k sobě domů několik dalších lovců na whiskey a vařená vejce. Když se tohle stalo, jeho detektiv nám ihned zavolal, aby nás na to upozornil. Vím, že Charles chtěl vejce vařená po dobu tří minut a Marvyn měl v kuchyni několik hrnců s vejci, aby měl jistotu, že alespoň jedno bude ideální. Ostatní se prostě vyhodila,” dosvědčuje i jeho někdejší hospodyně Wendy Berryová.

Jenže podobná trvzení stylu, že si vybíravý monarcha nechává vařit například sedm vajec a pak si pošmákne jen na jednom, řádně namíchla Buckinghamský palác!  „Ne, nemá a nikdy neměl. Ke snídani ani k jinému chodu,” zamítavě kroutí hlavou jeho podřízení na oficiální stránce prince Charlese v sekci „Otázky a odpovědi.” 

Nepovedené přistání Harryho a Meghan

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.