Štaidl (75) bojuje v nemocnici s covidem: O fenku se stará Artur! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Štaidl (75) bojuje v nemocnici s covidem: SYN ARTUR V AKCI!

Artur Štaidl
Artur Štaidl (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Když leží táta Ladislav Štaidl (75) v nemocnici s covidem, musí se někdo postarat o fenku Hettinku. Její páníček si ji vzal z útulku, kam se dostala, přestože je čistokrevná.

Nyní ji podle informací Aha! láskyplně venčí syn Artur (24) ze vztahu se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48). Bývalý hudebník a podnikatel od loňského jara kvůli obavám z nákazy covidem takřka nevycházel z domu a svou jezevčici bral jen na zahradu.

Teď si Hettinka polepšila, dostane se i na delší procházky. Ladislav měl vždycky psy rád. Míval bavorského barváře i dalmatina, kterého mu před lety věnovala Dara Rolins (48).

Očkování na koronavirus je tady, ale pozor...

Měl doma také jezevčíka od Pepy Dvořáka (78) a jeho ženy Jáji (77). Ti ho kdysi věnovali Ivetě, když ještě žila s Láďou.

Jak se dělily Gottovy peníze? Partyšová o rozchodu s dalším milencem. A Conneryho česká stopa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
19. 1. 2021 • 14:33

mbmb ... primitiv jsi akorát ty, protože u každého článku někoho hnusně špiníš a takovému člověku se nevyká. Tvůj život je akorát na diskuzích, nic jsi nikdy nedokázal a tak závidíš úspěšným lidem. Jsi opravdu trapný chudáček. Zřejmě budeš vlastnit i rudý odznak a tím se ty tvoje hnusné kecy vysvětlují

mbmb
16. 1. 2021 • 10:54

travina diskutujte laskave k clanku a ne se mnou ! zavidet muzete jen vy ,primitivecek co tyka a nepozna zpev od playbaku -ten byl opravdu na mnoha koncertech nejlepsi. A rovnez vy jdete dle vasi posledni vety nekam a neotravujte

vt456
15. 1. 2021 • 13:06

Chlapec bol asi veľmi naviazaný na mamu a málo sa stýkal s otcom, pretože Iveta raz ( asi okolo roku 2008, keď bola na prvom liečení ), keď Artura na krátko pridelili otcovi, povedala že "teď spoznává tátu".

Preto asi ťažko niesol každé mamino zlyhanie, keď sa on musel starať o ňu, nie ona o neho.

Iveta sa zabila v Utorok, pričom Artur mal prísť už vo Štvrtok 1.5. ku mame na návštevu. Boli dohodnutí, Iveta sa naň tešila. Preto, napriek problémom, asi nikto netušil, že si Iveta chce siahnuť na život.

Preto musela Artura zasiahnuť jej samovražda nie len ako strata blízkej, možno najbližšej osoby, ale aj ako tá najvyšia ZRADA, že ho tu predčasne, a bez rozlúčky nechala samého. Táto forma hnevu mu potom, okrem iného ( hnev rodiny na jej muža ), tiež "pomohla" neísť na mamin pohreb.

Dosť významne hovoriace o ( chladnom ) vzťahu syna ku mame je to, že Artur nijako neuchováva pamiatku na mamu pred verejnosťou - teda nespravuje verejne jej pozostalosť ( internetovú stránku, piesne, videá, tlač, .... )

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.