Zelenková o konci se Štaidlem: Po velkém střetu spolu 10 let nepromluvili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Zelenková o konci se Štaidlem: Po velkém střetu spolu 10 let nepromluvili

S jednou ze svých velkých bývalých lásek, hudebním skladatelem Ladislavem, Štaidlem.
S jednou ze svých velkých bývalých lásek, hudebním skladatelem Ladislavem, Štaidlem. (Lenka Hatašová/2018, archiv J. Zelenkové, archiv)

Jitka Zelenková (70) před několika týdny oslavila kulatiny a tak zavzpomínala na svůj vztah s Ladislavem Štaidlem (75), se kterým se dokonce na několik let rozkmotřila. Co vedlo k jejich rozepři a jak jsou na tom bývalí partneři nyní?

Zatímco v kariéře se jí daří, v soukromí moc štěstí neměla.  Jejím panem osudovým byl ženatý Štaidl. Zelenková jeho rodinné zázemí respektovala a nechtěla mu rozbíjet manželství, ale láska byla silnější.

Avšak v roce 1986 se jejich vztah otřásl v základech. Štaidl totiž nebyl pouze její životní partner, ale také profesní kolega, což byl kámen úrazu jejich lásky. „Náš rozchod nakonec způsobilo, že on byl typický macho, velký šéf, jenže já už pak byla taky šéf, sama sobě, chtěla jsem si dělat věci po svém, zpívala jsem od osmnácti, sólovou dráhu jsem si pracně budovala a první desku jsem vydala až v devětadvaceti. Do té doby jen singly a spoustu písniček pro rozhlas a televizi,“ svěřil se Zelenková v rozhovoru pro TÉMA.

Jitka Zelenková: Zcestovala celý svět, dvě nejkrásnější mětsa ji ale chybí!

Video se připravuje ...

„Ale velkou desku, za kterou bych se mohla postavit, jako bylo Zázemí, jsem si musela těžce vybojovat. Spousta lidí totiž nerozumí mým záměrům, motivaci. Podobně to bylo i s Láďou. Chtěl, abychom udělali s Pragokoncertem nějaký program, s nímž jsem nesouhlasila. Dostali jsme se do velkého střetu a já jsem prostě odešla. Byl to můj první rozkol s někým tak blízkým, nemluvili jsme spolu skoro deset let, jen jsme se pozdravili,“ řekla Zelenková.

Dávná zášť mezi exmilenci je už ale údajně dávno pryč. „Moje nejlepší kamarádka pak uspořádala společnou večeři, kde jsme znovu navázali kontakt. Na tyhle věci jsem prostě háklivá, protože jsem vždycky byla sama sobě velitelkou,“ přiznala zpěvačka.

Štaidl není jediný, s kým má Zelenková po rozchodu přátelský vztah. „Možná je v tom kus sobectví nebo pohodlnosti, abych v sobě nenesla smutek, zášť, nějakou křivdu, jak se na toho druhého tvářit, když se pak náhodou potkáte. Já se se všemi vidím fakt ráda. Občas si zavoláme, všechno je v pohodě. Co bylo, bylo, už je to pryč a je mi jedno. Ony mi ty rozchody přinesly i dobré věci,“ svěřila se časopisu TÉMA zpěvačka.



Přečtěte si
aveneta
23. 7. 2020 • 08:12

No...typická kariéra přes postel, neříkám, že Zelenková měla špatný hlas, takový hluboký a zastřený, ale díkytehdejšímu partnerovi se mnohem lépe prosadila.... po rozchodu se jí moc život nedařil a tak zůstala tzv. jalovicí. Dnes je tzv. seniorkou

mbmb
22. 7. 2020 • 16:03

Krásný hlas a vzhled ,ale v hlavě nic.Kdyby byla trošku chytřejší tak by se dávno a zavčas přestala zaobírat Láďou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.