Jitka Zelenková otevřeně: To je důvod, proč nemá děti ani chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jitka Zelenková otevřeně: To je důvod, proč nemá děti ani chlapa!

Jitka Zelenková
Jitka Zelenková (Foto pro Aha!: Lenka Hatašová/2018, archiv J. Zelenkové, ara)

Ačkoliv má příjemný sametový hlas a dlouhé roky je hvězdou pódií, přesto zpěvačka Jitka Zelenková (68) měla vždycky tak trochu pech na chlapy. V rozhovoru pro časopis Aha! pro ženy nedávno přiznala, že si za to může svým způsobem sama.

Zpěvačka se totiž netají tím, že ji to už od dětství ke klukům táhlo, ale rozhodně k žádným svatouškům. „Vždycky jsem inklinovala k tomu, kdo zlobil a dělal nějakou neplechu. To mě samozřejmě bavilo,“ přiznala v uvedeném týdeníku.

Tento výběr jí ale neopustil ani v dospělosti, kdy cíleně „lovila“ drsné kluky. „Já jsem od mládí milovala kriminálníky, a to byli hrdinové pro mě – vždycky se vám přece líbí padouch než nezáživný klaďas,“ konstatovala.

Jenže zároveň připustila, že právě na této preferenci její vztahy taky záhy ztroskotaly. „Právě na tom, že jsem si nevybrala kladného hrdinu. Do vztahu se přece jenom hodí hodný spolehlivý muž, jenže já jsem si vybírala pravý opak,“ hodnotí s odstupem Zelenková, jež chodila v minulosti i s Ladislavem Štaidlem. „Taky ale musím uznat, že ani já nejsem úplně ideální,“ přiznala na závěr sebekriticky.

I když dnes prý skvělé muže po boku má, jedná se podle jejích slov výhradně jen o dobré přátele.

Jitka Zelenková prozradila, co stojí za jejím mladistvým vzhledem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Daniela_ela
7. 6. 2019 • 16:01

Nemůže si za to úplně sama. Pech na chlapy existuje díky pechu na rodinu, do které se člověk narodí. Je to nevědomý, silnější a ovlivní to všechno. Málokomu se zadaří ten úděl překonat, protože málokdo na to přijde včas.

ivoadler
19. 5. 2019 • 18:16

Nikdy se mi nelíbila. Je to krá va. Na hlasu nezáleží.

mbmb
19. 5. 2019 • 15:28

nejlepsi roky Zivota promarnila zbytecne se zenacem a Vondrackova Helena s kdejakym ometakem takze nemohla mit pak dite. Je zajimave jak mnohe zaply zdravy selsky rozum a deti mely a tem pasakum a dedkum nevydelavaly dokola chechtaky
Dedci umreli a ony ted zustaly samy .Cela spolecnost v Praze byli socialisticti pasove okresniho formatu co kradli cizi slagry a napsali versik -duleziti k tomu Na takovou blbost Jim mohlo skocit trdlo co prislo s kalhotkama do Prahyyy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.