Zelenková kvůli Gottovi bez koruny: Tisíce marek za šaty a boty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zelenková kvůli Gottovi bez koruny: Tisíce marek za šaty a boty!

Karel jako náročný šéf dával Jitce pořádně zabrat!
Karel jako náročný šéf dával Jitce pořádně zabrat! (Ladislav Křivan)

Osmašedesátieltá zpěvačka zavzpomínala na společné léta, kdy koncertovala po boku Karla Gotta (79). Jako s šéfem to s ním neměla rozhodně jednoduché!

Za bolševika měli úspěšní a partají prověření umělci možnost vystupovat na tzv. Západě. Na "imperialistických" pódiích samozřejmě nemohl chybět Karel Gott a jeho partička. A protože Mistr byl a je veliký perfekcionista, dával svým "podřízeným" pěkně zabrat. Vše na představení muselo být špígl-nýgl, neboli dokonalé. „My sami jsme si platily hotel, stravu, garderobu. A buďte si jistí, že pro Karla musela být opravdu na úrovni," tvrdí Jitka Zelenková na stránkách MfD. 

 

„To byla samé šaty, šata, šaty..., boty, boty, boty... Nic jiného. Já byla pořád na nule, ale mě to nemrzí. Jednou se blížilo nějaké obzvlášť prestižní vystoupení v Mnichově a my s Janou (kolegyně vokalistka Jana Kociánová  (†72) pzn. red.) se Karla ptaly, co si máme vzít na sebe. On na to, abychom si koupily něco nového, že to musí opravdu extra, protože tam přijdou opravdu důležití lidé. Říkám: „Karle, vždyť víte, že jsme si naposled pořídily několikery nové šaty." A jeho odpověď? Na tu nezapomenu: „Ale Diana Ross má ve skříni šaty VŠECH barev." Šla jsem na tu nejdražší mnichovskou ulici a koupila si šaty za osm set marek," dnes už se směje naše nestárnoucí zpěvačka. 



Přečtěte si
aveneta
19. 10. 2018 • 08:29

Špatně řečeno, nikoliv kvůli Gottovi, ale kvůli své kariiéře....kdyby se jí to tak těžce příčilo mohla odejít a živit se jako běžný člověk. No makat to nezná, tak ať nefňuká v mediích.

mbmb
19. 10. 2018 • 07:09

Urcite vsechny veci rozprodala a trhaly ji to z ruky ty ktere nemohly na zapad Pred 89 rokem byl jen urcity socialisticky vyber ve vsem! Pani Jitka zila a nesetrila chtela se libit Ladikovi .Vypada vyborne i dnes ,jen kdyz nezpiva mluvi voloviny jako paradnice plastikova Helenka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.