Kartářka o Bagárové: Kariéru jí zničí dům plný dětí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Kartářka o Bagárové: Kariéru jí zničí dům plný dětí?!

Bagárová s rodinou
Bagárová s rodinou (Foto Instagram)

Monika Bagárová (26) momentálně prožívá nejkrásnější období života. To díky své dceři Rumie, kterou počala se zápasníkem Makhmudem Muradovem. S ním poznala pravou lásku a nakonec i nový rodinný život. Bude to tak ale pokračovat i dál? Kartářka Barbara Kočková má v její budoucnosti jasno. 

Rodina na prvním místě

Monika Bagárová je velmi temperamentní, citlivá žena. Má veliký dar v tom, že je obklopená milující rodinou. A to je nadevše. Nyní dozrála do období, kdy chce být hlavně matkou a její mateřské pudy ovlivní také celý její budoucí život… Vzhledem k tomu, že ve svém životě bude mít celkem čtyři děti, její kariéra bude poněkud složitější. Propojovat kariéru s rodinou a mateřstvím totiž není nic jednoduchého. V životě se jí ale ve finále bude velmi dobře dařit,“ pověděla o životě Bagárové kartářka.

Bagárová o šatech na ples a sexy klipu. Video zde:

Problém s kariérou?

„Do dvou let dostane velmi lukrativní nabídku práce. Bude tak stát na pomyslné křižovatce rozhodování. Začne uvažovat i o chůvě pro děti, aby mohla pokračovat a ukojit svou touhu zpívat, nakonec se jí ale povede vše skloubit… Její prvorozené a poslední dítě budou mít určité ezoterické schopnosti, ke kterým má velmi blízko i Monika,“ dodala Kočková ke zpěvaččině výkladu z karet.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.