Bendová končí! Jinak to už nejde. Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bendová končí! Jinak to už nejde. Co se děje?

Alice Bendová
Alice Bendová (Foto Aha! – Jan Tůma, instagram)

S novým rokem si lidé dávají předsevzetí, u kterých většina z nich dlouho nevydrží. Se svým vlastním předsevzetím přišla i herečka Alice Bendová (47). Ta se rozhodla pro drsný konec jedné životní etapy.

S přejídáním a mlsáním je konec! Alespoň to po novém roce hlásí Alice Bendová, která během Vánoc prý nabrala nějaká ta kila, ze kterých rozhodně není nadšená a chce se jich zbavit. Proto se rozhodla změnit stravovací návyky a touží se opět dostat do formy.

Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech?

Video se připravuje ...

„Ano, přátelé, od 4. ledna zahajuju nový jídelníček, jinak to nejde. Jenom je škoda, že se nám rozbila váha. Moc mě to mrzí… Žrát rohlíčky a pít vaječňák se fakt nesmí, no. Nevadí, já to dosrknu teď a pak už budu striktní alespoň tři týdny,“ sdílela se svými fanoušky Alice, která už patří mezi takzvané věčné dietářky.

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa co zhubl 14 kilo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
11. 1. 2021 • 08:03

No ikdyby zhubla, udělala si mraky kosmetických úprav tato héééérečka pro mě nemá tzv. charisma, působí laciným vyumělkovaným dojmem....ale někdo má i toto rád

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.