Co se proboha stalo? Dcera Bittnerové v nové rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co se proboha stalo? Dcera Bittnerové v nové rodině!

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (CNC_Dana Kolářová)

Miluše Bittnerová (43) se rozpovídala o tom, jak to má s dcerou Betynkou (1) a opět dokázala pořádně šokovat. Nejenže ji a jejího partnera dcera už nepotřebuje, dokonce si prý našla novou rodinu!

„Bety už začala běhat, je to teď s ní náročnější. Je z ní neulovitelná zvěř. Přijdeme na hřiště a dcera zmizí. Už mě nepotřebuje. Rodiče přestanou děti ve dvanácti letech zajímat, takže jsem s tím počítala. Jen jsem nečekala, že u nás to nastane o jedenáct let dřív… Že malá běhá za dětmi, to je ještě dobré, ale chodí i za cizími dospělými. Trošku se bojím, jestli si nehledá nové rodiče. Dělá nám to oběma. Už se s ní pomalu bojím na hřiště jít. Je to prťavá Keliška. Sedí tam třeba spolu dvě maminky, pijí kafe a klábosí, a Betyna si k nim přisedne na lavičku a poslouchá je. Hrozně ji baví cizí hovory. Je zkrátka já a Renda natřetí,“ prozradila extra.cz Bittnerová, kterou muselo chování dcerky šokovat.

Miluška Bittnerová prozradila: Po smrti táty (†68) další svatba maminky!

Video se připravuje ...

Našla si novou rodinu

„Ráda bych řekla, že se v životě neztratí, ale fakt je, že ztratí. A hodně často. Byli jsme třeba v zoologické zahradě. V pavilonu šelem se Betynka nicméně rozhodla, že nás opustí, tak se sebrala a odešla… Našla si tam jiné lidi s dítětem a šla s nimi. Volali jsme na ni, tak se ohlídla, přišlo mi, že jen mávla rukou, a pokračovala dál. Nevím, jestli bych jí neměla napsat cedulku, kam ji mají když tak vrátit,“ pověděla herečka, která zazářila v Ordinaci v růžové zahradě. Její dcera je pořádné číslo!

Miluška Bittnerová rok po porodu dcery: Plastika břicha a prsou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
10. 1. 2021 • 19:59

To není přirozené chování, tak malého batolátka, to se spíše drží maminky, řešila bych to s neurologem, možná nějaká porucha socializace. Je divné, že se tím paní Bittnerová chlubí, to by jí spíše mělo mrzet a asi bych se zamyslela sama nad sebou. Pochopitelně maminky nerady slyší kritiku....

miroslava13
10. 1. 2021 • 14:20

bože to je blb.a. máma na baterky. kdyby se jí věnovala, tak jí nebude utíkat. a ještě se s tím jde pochlubit do blesku????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.