Sexy Bára Mottlová pod stromečkem: Stačí jen rozbalit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy Bára Mottlová pod stromečkem: Stačí jen rozbalit!

Na zeleném gauči vznikla série opravdu povedených snímků.
Na zeleném gauči vznikla série opravdu povedených snímků. (Foto: Markéta Charvátová, Instagram)

Hříšně svůdná! Než sexbomba Bára Mottlová (34) zabalila kufry a odletěla za teplem do Egypta, stihla nafotit pekelně žhavé vánoční snímky jen ve spodním prádle a podvazcích. Takový dáreček by chtěl pod stromečkem rozbalit nejeden muž.

Herečka se toho opravdu nebojí a ví, kde jsou její přednosti. Není to jen napěchovaný dekolt, ale díky pravidelnému běhání i krásně tvarované nohy. Tohle všechno »prodala« před objektivem Markéty Charvátové.

Mějte se rádi...

Prostor pro fantazii ještě nějaký nechala, když pózovala v červených decentních šatech nebo v krátkých růžových. Ale při pohledu na bílé krajkové prádlo ve spojení s podvazky a punčochami se zastavil dech i dámám. Fotografka umí ženskost a smyslnost, které jsou Báře více než vlastní, dobře vystihnout. „Nádhernou čtvrtou adventní neděli, která je ve znamení lásky,“ popřála Bára jen v negližé svým fanouškům. „Tak se, vole, lidi, mějte rádi a buďte na sebe hodní. Ježíšek to všechno vidí,“ doplnila s humorem sobě vlastním.

7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermaketu?

Video se připravuje ...

Útěk za teplem

Začátkem tohoto týdne pak odletěla za teplem a Vánoce stráví na pláži. „Bude to letos úplně poprvé, co jsem přes svátky jinde než u domácího krbu. Nahrála tomu dost nepříznivá atmosféra s těmi všemi zákazy a omezeními. Potřebuju svobodně dýchat, a to naštěstí v teplých zemích jde,“ přiznala deníku Aha! Mottlová své důvody. A jak vypadala poslední adventní neděle u našich dalších celebrit?

Janeček se rozešel s Mátlovou, začala randit se Soukupem! Z Mottlové je prodavačka. A zranění Bernáškové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.