Zpěvačka JLo (51): Podvádí stárnutí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka JLo (51): Podvádí stárnutí?!

Sexy Jennifer Lopez
Sexy Jennifer Lopez (Profimedia.cz, Instagram, Twitter)

Málokdo by jí hádal její skutečný věk. Svým stále mladistvým vzhledem nutí zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová (51) příznivce i odpůrce k zamyšlení, zda boří mýty o stárnutí, nebo si k nestárnoucí tváři a tělu dopomohla plastikami.

Ačkoli již Lopezová patří do klubu padesátic, mohla by trumfnout i kdejaké třicátnice. Herečka a zpěvačka na sobě tvrdě dře a je vidět, že se tvrdá práce vyplácí. A spousta žen chce znát i další způsoby, díky kterým se Jennifer udržuje v tak dobré kondici a vypadá skvěle.

Jennifer Lopez sází na sexy kostýmy:

Video se připravuje ...

„První otázka, kterou mi lidé dlouhé roky pokládají, je to, jak se starám o svou pleť. Je to něco, co chtějí vědět. Je to skoro jako povinnost jít a říct jim to,“ citoval zpěvačku web eXtra.cz. Pochopitelně spousta lidí nechce věřit, že si zpěvačka udržuje tak mladistvý vzhled pouze díky péči o pleť a pravidelnému pohybu, ale že si k takovému výsledku dopomohla i nenápadnými chirurgickými zákroky. To však zpěvačka popírá.

Lopezová přiznala, že jí trvalo poměrně dlouho, než našla ty pravé produkty, které jí vyhovují. „Vyzkoušela jsem všechno, i mnoho drahých produktů. Pak jsem se vrátila zpátky k tajemstvím, která mi říkala máma, když jsem byla mladá,“ přiznává zpěvačka s tím, že ty nejlepší produkty jsou každému zcela běžně dostupné. „Například to, jak olivový olej vyživuje vlasy, pleť, nehty, celé tělo. Je to jako přírodní magická ingredience,“ vysvětluje Lopezová. Jelikož je ikonou nejen hudební, začala pracovat na vlastních kosmetických produktech.

„Když vytvoříte značku, je to jako slib těm lidem,“ tvrdí zpěvačka, jež prohlašuje, že krása nemá datum spotřeby. Podle ní je člověk krásný v každém věku a krásu nedefinují pouze produkty, ale přístup k sobě samému. Když se podle ní člověk přijme takový, jaký je, je to hlavní krok ke spokojenosti.

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.