Přiznání Šafářové od Plekance: Cokoliv mě rozbrečí. Pláču! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Přiznání Šafářové od Plekance: Cokoliv mě rozbrečí. Pláču! Co se děje?

Rodičovství je vyčerpávající, což vědí i Tomáše Plekanec s Lucií Šafářovou
Rodičovství je vyčerpávající, což vědí i Tomáše Plekanec s Lucií Šafářovou (Instagram)

Bývalá tenistka zažívá nejspíš nejkrásnější období svého života. Dcera Leontýnka brzy oslaví první narozeniny a vztah s hokejistou Tomášem Plekancem (37) zřejmě funguje, jak má. Přesto se ani Lucie Šafářová (33) neumí úplně vyvarovat silným emocím. Co ji tak rozlítostňuje?

Velmi otevřený rozhovor vedla „tenisová důchodkyně“ se svojí kamarádkou a parťačkou na kurtech Barborou Strýcovou v podcastu U Baru. Přiznala to dobré, ale i nepříliš příjemné. Také ona si neprocházela vždy jen tím hezkým a sluncem zalitým, vztah s tehdy ještě ženatým Plekancem si navíc musela tvrdě obhájit. „Dost nenávisti jsem zažila i já. Hlavně v době Tomášova rozvodu, který se táhl hodně dlouhou dobu. To nebylo příjemné. Ale snažila jsem se od toho distancovat a nenechat se tím ovlivňovat,“ vzpomíná.

V jedné věci má tenistka navrch. Lucie Šafářová prozradila, jak drtí Plekance!

Video se připravuje ...

Zároveň objasnila, jak došlo k jejich seznámení. „Tomáše jsem potkala ve chvíli, kdy jsem se loučila s tenisem a chtěla jsem skončit. Kdybych měla profesionální tenisovou kariéru, nikdy bychom spolu nemohli být a vídat se. Hokejista s tenistou nemá absolutně žádnou časovou kompatibilitu. I on byl tehdy v situaci, že něco ukončil. Dva lidé se tak potkali v době, kdy jim končili určité životní etapy a oni spolu začali jednu novou. Jsme šťastní, máme šťastnou rodinu. Moc bych si přála, aby tohle období nikdy neskončilo,“ netají se svou tužbou dle webu idnes.cz Lucie Šafářová.

Velmi rychlé těhotenství
Společné miminko si prý přáli, jen neočekávali, že si probojuje cestu na svět tak brzy. Mateřství si ex tenistka naplno užívá. Pouze jediná věci jí vadí – a sice, že se nevyspí. „Vše se teď točí kolem naší dcery Leontýnky. Jako sportovec jsem byla zvyklá spát osm devět hodin denně. To mi hodně chybí. Zpočátku bylo velmi těžké naučit se fungovat bez spánku,“ vysvětluje.

Zároveň ale dodává, že až s dcerou si uvědomila, jak obrovsky silná je láska mezi matkou a dítětem. „Takovou lásku jsem nikdy nezažila. Je bezpodmínečná a je to úplně jiný silný druh lásky, který se nedá k ničemu přirovnat. Zároveň se ve mně probudil i strach. Aby dítě bylo v pořádku, šťastné, aby mělo všechno, co potřebuje. Také jsem se stala s příchodem dítěte velmi emocionální, což jsem nikdy dříve nebyla. Cokoliv mě rozbrečí. Pláču u dojemných filmů. To mi rozjelo těhotenství a už mi to zůstalo,“ říká.

Těhotná Lucie Šafářová: Co řekla o zásnubách a návratu k tenisu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
3. 12. 2020 • 09:01

Tady to rozlítostňování je průvodní znak těhotenství...možná ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.