Ženichové ze Svatby na první pohled: To snad nikdo nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ženichové ze Svatby na první pohled: To snad nikdo nechce, soptí divačky

»Emoční vysavač« Radek a Petra na facku?! Divákům Svatby už dochází trpělivost
»Emoční vysavač« Radek a Petra na facku?! Divákům Svatby už dochází trpělivost (TV Nova, archiv)

Reality show, kde se „vyvolené“ páry, které dala dohromady věda, setkají poprvé až před oltářem, budí od prvního dílu velké emoce. Zatímco ženské osazenstvo většinou spílá nevěstám Natálii a Petře, v případě Simony a Radka zastávají opačný postoj. Neudělali někde odborníci chybu?

Dle teorií specialistů, jenž selektovali protějšky na základě přísných kritérií, by si dvojice měly sednout jako poklice na hrnec. Jenže se zdá, že snad až na jeden pár je všechno zcela opačně. Nejvíce kladných bodů sklízí ženich František, který je podle divaček „srdcař“. Chování jeho ženy, která je sice krásná, jim ale vysoce leze na nervy. Označují ji za chladnou a nepříjemnou. Podobně je na tom Petra od ženicha Reného. „Pánové František a René, sympaáci a takhle se nechají ponižovat od holek, co jim nesahají ani po kolena. Snad jim to časem vyjde s někým normálním,“ kritizují divačky podle extra.cz obě vyvolené.

Reality show stojí na konfliktu, vztah na souladu. Úspěšnou Svatbu na první pohled považuje koučka za zázrak

Video se připravuje ...

Pak je tu ale ještě jeden ženich, který vyvolává emoce naprosto opačné. Ke krásce Simoně přiradili odborníci totiž kurýra Radka, který nesedl divačkám téměř ničím. Snad jen dobrotivou povahou. Jenže ta je podle nich při bližším pozorování až úmorná. Radek totiž pořád fňuká, jak si svorně stěžují. „Takového chlapa snad nikdo nechce. Jak se to chová, dává pěstí do střechy v autě jak nějaký neandrtálec. Furt jenom brečí a hraje na city, děsný chlap,“ kroutí hlavou diváci reality show. „Tak kterou ženskou by bavil ufňukaný chlap asi žádnou. Chlap má být chlapem a oporou pro ženu, ne zátěží,“ přitakal jim na sociálních sítích i jeden z diváků. Ve velké se pak sledující reality show pozastavují i nad tím, že tihle dva k sobě nepasují ani po fyzické stránce. A že takový výběr snad udělali odborníci blonďaté a usměvavé krásce naschvál.

Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
13. 12. 2020 • 10:38

Takový pořad může vymyslet jen opravdový "ODBORNÍK" a je hoden TV Prima zrovna jako "Partička" s režisérem čobolem!

jity
12. 12. 2020 • 13:01

To byl teda výběr, dva pupkáči, co vypadjí na 50 a dvě nafrněné hloupé husy. Jen ta Simona tam nějak nezapadá, jinak je to výběr.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.