Renata Dlouhá: Kuka si mě ještě nevzal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Renata Dlouhá: Kuka si mě ještě nevzal!

Renata Dlouhá obětovala svou kariéru své velké lásce Pavlu Kukovi a k úplnému štěstí jí chybí už jen veselka.
Renata Dlouhá obětovala svou kariéru své velké lásce Pavlu Kukovi a k úplnému štěstí jí chybí už jen veselka. (pro Aha! – Marsfoto/Vlastimil Vacek)

PRAHA – Renata Dlouhá (35), kdysi slavná moderátorka Sportovních novin v televizi Nova, která z obrazovek odešla za rodinným štěstím v podobě života s fotbalistou Pavlem Kukou (38), je papírově stále volná!

Renata Dlouhá (35), kdysi slavná moderátorka Sportovních novin v televizi Nova, která z obrazovek odešla za rodinným štěstím v podobě života s fotbalistou Pavlem Kukou (38), je papírově stále volná!

„Už jsme spolu skoro deset let, ale ještě si mě nevzal,“ prozradila Renata deníku Aha! „Sice každý rok pravidelně svatbu plánujeme, jenže nikdy se k ní kvůli nedostatku času nedostaneme. Tak tomu bylo i letos, na příští rok veselku už zase ale plánujeme!“ přiznala nám se smíchem sympatická Renata. Sen o rodině se jí ale beze zbytku splnil, s Pavlem mají totiž rodinný dům za Prahou, v němž vychovávají své dvě děti – syna Tomáše (8) a dceru Anetu (6).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.