Ivanka Devátá: Na »85« si připije sama se sebou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivanka Devátá: Na »85« si připije sama se sebou

Ivanka Devátá se syny Markem (vlevo) a Adamem (vpravo)
Ivanka Devátá se syny Markem (vlevo) a Adamem (vpravo) (Foto: pressdata.cz)

Dvojnásobná manželka Josefa Vinkláře (†76) slaví právě dnes 85. narozeniny Přestože má herečka a spisovatelka Ivanka Devátá dva syny, připije si doma sama se sebou.

Novinář Marek Hlavica (59), kterého má s hercem Milošem Hlavicou (†81), a herec a podnikatel Adam Vinklář (49), jehož otcem je proslulý doktor Cvach z Nemocnice na kraji města, jsou dnes plně zaneprázdněni. „Já to ale bez synů lehce přežiju. Už mi přál můj šofér, který mě vozí, tak mám spoustu sladkých dobrot a v lednici nedopité šampaňské,” svěřila Aha! dnešní oslavenkyně. Se syny se domluvila na jiný termín.

Dominika a Tim žádají o sociální byt! A syn ochrnuté Ivanky Deváté dostal infarkt

Video se připravuje ...

„Co si přeju k narozeninám? Nic! Já vám řeknu co, aby ten protivnej covid už někam zalezl! Jinak všechno mám a nic mi nechybí,” říká Devátá, která se prý už i docela dobře zotavuje z mozkové mrtvice, kvůli níž přechodně ochrnula. „Už nemluvím jako Angličan, ruce se hýbou, a i když mám doma francouzské hole a chodítko, tak se bez nich po bytě obejdu,” raduje se Ivanka.

Ivanka Devátá po mrtvici ochrnula! A Matušková přiznala nového muže

Video se připravuje ...



Přečtěte si
satora
27. 11. 2020 • 09:55

Ivanko přeji železné zdraví,hodně síly a lásky,myslíme na vás v den vašich úžasných narozenin a těšíme se na novou knížku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.