Sexbomba Pamela Andersonová: Nenakazila se, ale covid ji stejně dostihl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexbomba Pamela Andersonová: Nenakazila se, ale covid ji stejně dostihl

Pamela Anderson
Pamela Anderson (profimedia.cz)

Přestože si sama nemocí neprošla, vir se na jejím vzhledu podepsal. S ohledem na dodržování opatření se i hvězdy, jako je Pamela (53), musely omezit a zůstat doma. Na některých se to podepsalo méně, na některých však více.

Herečka, jejíž plakáty dříve visely na zdích nejednoho chlapeckého pokoje, i nadále zůstává atraktivní ženou, ačkoli je již jasné, že stárnutí zkrátka nezastaví. A paradoxně na její současný strhaný obličej mají vliv i plastické operace.

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video se připravuje ...

Pravdou také je, že karanténa s Pamelou Andersonovou také udělala své. V rozhovoru pro pořad Loose Women, který byl vedený on-line, se divákům ukázala bez make-upu a patrný rozdíl mezi její skutečnou tváří a snímky z akcí, na kterých září, byl znát.

Na druhou stranu herečka alespoň ženám ukázala, že ani známí lidé se neudržují ve fantastické kondici pořád a je naprosto v pořádku se ukázat lidem tak, jak skutečně vypadá. Přesto se na svém zevnějšku snaží pracovat. „Doma mám tělocvičnu, snažím se udržet ve formě“, prozradila v pořadu.

Pamela se objevila v mexické televizi ve velice odvážných šatech a ukázala kalhotky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.