Miss & Mr. Fitness! Janeček a Ludvík: Zvolili Miss Sympatie! A pak ji pomluvili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss & Mr. Fitness! Janeček a Ludvík: Zvolili Miss Sympatie! A pak ji pomluvili

Tuhle zvolili za Miss Sympatie a pak ji pomluvili. Lenka Bořutová o tom zřejmě neměla vůbec tušení.
Tuhle zvolili za Miss Sympatie a pak ji pomluvili. Lenka Bořutová o tom zřejmě neměla vůbec tušení. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Pomluvy na Miss a Mr. Fitness! Miss Sympatie Lenka Borutová asi netuší, co na ni v neděli večer ušili ředitel České televize Jiří Janeček a fotograf Jakub Ludvík. Z úst dvou pánů, kteří usedli do poroty slavných, se totiž linula dost podivná slova.

Pomluvy na Miss a Mr. Fitness! Miss Sympatie Lenka Borutová asi netuší, co na ni v neděli večer ušili ředitel České televize Jiří Janeček a fotograf Jakub Ludvík. Z úst dvou pánů, kteří usedli do poroty slavných, se totiž linula dost podivná slova. Proč jste zvolili právě ji, bylo to ze soucitu? – padaly na porotce dotazy. „Chudák holka, je pravda, že byla asi nejhorší, přesto jsme jí ten titul dali,“ špitali si mezi sebou dva muži porotci po skončení slavnostního finále.

Palác Žofín hostil v neděli večer svalovce a ženy podobající se postavou spíše mužům. V Česku se totiž volila nejlepší Miss a Mr. Fitness International. A hodnotit vypracované postavy přišli nejen odborníci, ale i missky v čele s Renatou Langmannovou, která zřejmě úplně zapomněla na to, že k večerní róbě a otevřeným botám je zcela nemožné navléci se do punčoch. Asi byla chuděrce zima. Mezi finalisty se objevili nejen Češi, ale i Slováci, Rakušané a Němci. Vítěznou trofej nakonec z mužů získal Litevec Viktor Šarko a ženy převálcovala Slovenka Silvia Malachovská.

Mezi hosty večera vystoupila Lucie Vondráčková, která dokonce předvedla sestavu, jež si připravuje do dalšího pokračování seriálu Nemocnice na kraji města, kde bude hrát cvičitelku aerobiku. „Vzala jsem si raději na pomoc svou cvičitelku, která mě připravuje. Mně to ještě moc nejde, takže spíše upřete svou pozornost na ni, a ne na mě,“ smála se Vondráčková. Ani Jiří Korn se na galavečeru nenechal zahanbit a připravil si parádní taneční vystoupení.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.