Novotný z Okresního přeboru: Chtěl být prý »klátičem«, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Novotný z Okresního přeboru: Chtěl být prý »klátičem«, ale...

Premiéra filmu Případ mrtvého nebožtíka: David Novotný
Premiéra filmu Případ mrtvého nebožtíka: David Novotný (CNC_Marek Pátek, Martin Hykl)

Herec a dabér je známý především díky dlouhodobému angažmá u Dejvického divadla, s jehož souborem natočil i několik televizních sérií. Jeho nejvýraznější role za poslední roky je ale bez pochyb Jarda Kužel ze seriálu Okresní přebor. Milovníkem fotbalu je herec i v reálu, se ženami to však jednoduché nikdy neměl.

Jako pravý fanoušek přirovnává životní situace ke svému oblíbenému sportu. Obzvlášť příhodné metafory využívá v momentě, kdy přijde téma "ženy". „Mám tři dcery, ale ženské duši nerozumím. Co platilo včera, neplatí dnes. Hýbe se s domácím hřištěm. Každé hřiště má nějaké mantinely, některé jsou líp vidět, jiné hůř, to beru, ale nemůže se hrát bez nich. A pak se bavíme o problému jednoho hřiště a do toho se začne řešit nějaké historické hřiště, úplně jiné. Proč to tam je, kdo tam ten balon odpálil,“ rozvášnil se herec v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

7 pádů: Trápení Blanarovičové, svádění Novotného i hazard fotbalové legendy Vízka

Video se připravuje ...

Ačkoli se herec momentálně v domácím prostředí pohybuje především mezi ženami, ne vždy tomu tak bylo. Když už totiž nějakou v minulosti dokázal upoutat a pobavit, nakonec mu frnkla s jiným. „V pubertě jsem chtěl ženské dostat do postele, tak jsem se choval adekvátně tomu. Ale ani to mi nešlo. Kolem mě byl vždycky houf klátičů. Já jsem byl rozvibrovávač. Tři hodiny jsem dokázal bavit ženskou, pak přišel klátič a odvedl si jí. A já jen čuměl. Já byl pan Zábava a přece bylo jasný, že musí dát mně. Jak mám těm ženským pak rozumět?“ krčí rameny Novotný.

Snad bude mít se ženami jednoho dne větší úspěch jeho jediná mužská opora v domácnosti, syn Josef (8), kterého má s manželkou Anetou. Ta hercovi porodila ještě dvě dcery. Nejstarší dceru má David z předchozího vztahu.

David Novotný: Trable na natáčení komedie! Poškrábal ho králík!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.