Těhotná Vítová: Miminko se podařilo napoprvé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Vítová: Miminko se podařilo napoprvé!

Romana a Petr už se na vytoužené miminko moc těší!
Romana a Petr už se na vytoužené miminko moc těší! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Těhotná rosnička televize Prima Romana Jákl Vítová (30) s manželem, filmovým producentem Petrem Jáklem (33) pořádali další ze svých filmpárty, tentokráte pro film A bude hůř...!

Těhotná rosnička televize Prima Romana Jákl Vítová (30) s manželem, filmovým producentem Petrem Jáklem (33) pořádali další ze svých filmpárty, tentokráte pro film A bude hůř...! A zářící Romana na ní poprvé promluvila o svém těhotenství, o kterém deník Aha! exkluzivně informoval jako první již včera!

„Jsem na konci třináctého týdne. Myslela jsem, že o tom nebudu mluvit, dokud to nebude vidět. Ale už je to venku, tak se nedá nic dělat. S manželem jsme si miminko strašně moc přáli a jsme šťastní, že se to podařilo téměř napoprvé,“ smála se Romana, které v očích zářily jiskřičky nekonečného štěstí. Však ji také její manžel Petr celou dobu bedlivě střežil, objímal a hlídal, aby do ní nikdo nestrkal.

Na Jáklově večírku pro všechny filmaře, který se již tradičně konal v Kamikaze all inclusive clubu na pražské Štvanici, se kromě šťastných manželů objevili i Zdeněk Srstka, okolo kterého se točily vnadné pionýrky, Josef Alois Náhlovský, Kateřina HrachovcováHerčíková, Lucie Váchová či Jan Antonín Duchoslav s přítelkyní, herečkou Irenou Máchovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.