Borat napálil Trumpova právníka: Ruka v kalhotách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Borat napálil Trumpova právníka: Ruka v kalhotách!

Borat
Borat (Profimedia)

Slušnou facku dostala prezidentská kampaň Donalda Trumpa (74). Jeho osobní právník a někdejší starosta New Yorku Rudy Giuliani (76) se totiž v kompromitující pozici objevil v novém pokračování Borata, filmu komika Sachy Barona Cohena (49). To celé jen pár dnů před volbou, v níž republikánský kápo obhajuje svůj úřad!

Satiristický film, ve kterém Cohen jako Borat, prostý obyvatel Kazachstánu na cestách v USA, napálí nejednoho politika, zachycuje Giulaniho s rukou v kalhotách, jak leží na posteli a nad ním se sklání mladičká novinářka – ve skutečnosti bulharská herečka Maria Bakalovová (24), která ve filmu ztvárňuje Boratovu fešnou dceru. Právě Borat nakonec vtrhne do pokoje a za právníkem, který se dá urychleně na ústup, volá ironicky: „Je jí patnáct, je na tebe příliš stará!“ Giulianiho objhaboba ale dvakrát přesvědčivá není. Vše na něj prý bylo narafičeno. „Celé je to vykonstruované! Po sundání nahrávacího zařízení jsem si jen dával košili zpět do kalhot,“ vysvětluje Giuliani, jak se mu dostala ruka do kalhot.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.