Andrea Pomeje: Dva měsíce tajila velké tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Andrea Pomeje: Dva měsíce tajila velké tajemství!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Tutlala to přes dva měsíce! „Prodělali jsme to už v létě,“ přiznala až nyní dýdžejka Andrea Pomeje (32). Byla jednou z těch šťastnějších a covidem si prošla lehkým průběhem.

Vdova po herci Jiřím Pomeje (†54) ulehla i se svým svalovcem Petrem Plačkem (39), který má odmala silné problémy s dýcháním. „Měli jsme to úplně v klidu. Péťa je silný astmatik, ale neměl ani horečku. Jen si pár dní zakašlal, ztratil čich a chuť a byl unavený. Já měla dva dny horečku, kolem osmatřicítek, bolely mě klouby, proležela jsem to. U mě se to projevilo jako klasická chřipečka,“ řekla Extra.cz Andrea. Nemoc ale v žádném případě nezlehčuje. „Vím, že koronavirus může mít i těžký průběh. U nás naštěstí nebyl,“ dodala. Šestileté dceři Aničce se nemoc naštěstí vyhnula.

NOVĚ POZITIVNÍ

Tereza Kadeřábková (29), Česká Miss 2012

Po příjezdu do Německa, kde žije, se dozvěděla, že má pozitivní testy nejen ona, ale i její čtyřletá dcera Ema. „Jsme doma a léčíme se,“ potvrdila Tereza, za svobodna Chlebovská.

Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě

Video se připravuje ...

Michael Prostějovský (72), textař

S covidem bojuje od soboty. „Naštěstí to zatím vypadá, že půjde o mírný průběh, “ řekl Aha! ten, který přebásnil do češtiny muzikály Jesus Christ SuperStar, Evita či Cats (Kočky).

Tomáš Löbel (34), muzikálový zpěvák

Průběh má sice dle informací Aha! lehčí, ale i tak zhubl během týdne 3 kila. „Zvýšená teplota, trochu kašel a přišel jsem o čich i chuť,“ svěřil se super.cz muzikálový fešák.

Sámerovi zemřel děda

Velkou bolest teď zažívá Sámer Issa (35, na snímku). Na zákeřný koronavirus mu zemřel milovaný dědeček. „Moc jsi pro mě znamenal. Nikdy na tebe nezapomenu. Zasr*nej covid,“ napsal zpěvák na sociální sítě.

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.