Hvězda Slunečné a Tváře Eva Burešová (27): PŘESTALA TOČIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Slunečné a Tváře Burešová: PŘESTALA TOČIT!

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Tak tohle nikdo nechtěl. Hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová (27) má pozitivní test na covid-19. Vyšlo to najevo před natáčením Tváře, kde působí jako porotkyně „Ano, jsem v karanténě,“ potvrdila Aha! herečka.

Před natáčením Slunečné měří každý den všem zúčastněným teplotu. Protagonisté Tváře na Nově musí jednou týdně rovnou na testy. Právě test prozradil, že je Eva pozitivní na covid. Sama neví, kde k tomu přišla. „Nikam nechodím a mí blízcí se také chrání,“ dušovala se herečka s tím, že nejezdí do velkých nákupních center, drží si odstup a neriskuje.

Předtucha

Jedinou možnou příčinu nemoci vidí v tom, že před třemi dny kvůli změně počasí hrozně zmokla a prochladla. „Hned jsem tušila, že něco přijde. Měla jsem předtuchu. Ale čekala jsem spíš běžnou normální chřipku nebo silné nachlazení,“ posteskla si Týna Popelková ze Slunečné. Zatím dle svých slov cítí jen slabé příznaky a věří, že vše zdárně překoná.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Výčitky

Herečka si dělá ale výčitky kvůli kolegům, kterým přidělala práci a starosti. Ve Slunečné měla naštěstí minulé čtyři dny zrovna volno, takže s nikým z herců ani ze štábu nepřišla do kontaktu. „Natáčení neohrozila, budou se dělat obrazy, v nichž není. A svoje scény natočí, až se po deseti dnech bude moct vrátit,“ sdělil Aha! tiskový mluvčí seriálu Prima Josef Ducký.

Škatulata na Nově

Horší situace je u konkurence. V Tváři vyšel už dříve pozitivní test na covid také Báře Basikové (57) a Erice Stárkové (36). Ta zkolabovala před natáčením dnešního dílu, takže ji musela narychlo nahradit právě Burešová. Za moderátora Vladimíra Polívku (31), který byl také v karanténě, zase minulou sobotu zaskakoval Ondřej Sokol (49).

Natáčení novácké show bylo dokonce pozastaveno. Podle informací Aha! ale i přes velkou komplikaci kamery zase jedou dál... „Eva Burešová je v tuto chvíli v karanténě. Natáčení pořadu v žádném případě není ohroženo,“ potvrdil Aha! mluvčí Vojtěch Boháček. Kdo místo ní usedne v porotě, ale neprozradil.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.