Eva Burešová: SEXY jako nikdy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Burešová: SEXY jako nikdy

Předtavitelka Týny Popelkové se v seriálu příliš neodhaluje...
Předtavitelka Týny Popelkové se v seriálu příliš neodhaluje... (TV Prima)

Natáčí, hraje divadlo, zpívá a do toho je maminkou tříletého syna Nathaniela! Hvězda seriálu Slunečná Eva Salvatore Burešová (27) je v pořádném zápřahu. Při tom všem si ale ještě stihla »odskočit« před objektiv fotografa Ondřeje Pýchy a vznikly velmi odvážné snímky.

Původní záměr byl ten, že Eva chtěla všem ženám ukázat, že i když se jejich tělo po porodu změnilo, stále jsou krásné. „Mám vždy radost, když fotografové neretušují mé břicho. Když nechávají viditelnou moji památku po krásném těhotenství... Tygří pruhy, na které jsem pyšná, i volnější kůži,“ napsala pod fotku na své sociální síti. Seriálová Týna Popelková ze statku Slunečná tím ovšem otevřela stavidla nápadníkům, kteří po nezadané herečce a svobodné matce touží. „Oni se ozývají úchyláci, i když jsem v roláku, ale já si s nimi umím poradit,“ řekla deníku Aha! Burešová se smíchem.

Kromě primáckého seriálu ji můžete vidět také jako porotkyni v novácké show Tvoje tvář má známý hlas, kde v roce 2018 sama soutěžila a skončila na druhém místě. Do toho zpívá v muzikálech, objevuje se v divadelních komediích a sem tam si odskočí ke zpěvu s některým ze svých kolegů. Po pracovní stránce slaví úspěchy, ale tu pravou lásku zatím nenašla...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Proč Salvatore?
Synovo celé jméno zní Nathaniel Adam Salvatore Krásný. A vzhledem k tomu, že Eva s otcem svého dítěte, muzikantem Michalem Krásným (36) nežije, tak s ním chtěla mít alespoň jedno jméno společné. Vzala si tedy za své Salvatore, které mu bylo dáno při křtu v Itálii. „Takže proč Salvatore? Protože se tak jmenujeme,“ vysvětlila všem.

Kde všude ji můžete vidět
Televize – Slunečná, Tvoje tvář má známý hlas (porotkyně), Zlatá maska (účinkující) Film – Stáří není pro sraby (2021) Divadlo – Cyrano, Hledám ženu, nástup ihned Muzikál – Čas růží, Dracula, Jesus Christ Superstar

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.