Miss Lucie Váchová: Vrací se do počasí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Lucie Váchová: Vrací se do počasí!

PRAHA – Krásná misska Lucie Váchová (23) bude zase uvádět počasí! Modelka přitom musela před dvěma a půl lety za skandálních okolností kvůli podvodům odejít z Počasí na Nově. Nyní ji mezi své rosničky zařadí televize Prima.


„Mohu potvrdit, že slečna Lucie Váchová je jedním z lidí, o kterých uvažujeme jako o nových moderátorech předpovědi počasí,“ řekl deníku Aha! mluvčí Primy Ladislav Pavlík. Důvodem, proč na Primě hledají nové rosničky, je skutečnost, že o dvě dosavadní brzy přijdou. Romana Vítová je v jiném stavu a Petra Voláková se chce přesunout za oceán za svým manželem, hokejistou Patrikem Eliášem. Váchová musela Počasí na Nově opustit v roce 2005 poté, co vyšlo najevo, že její tehdejší přítel padělal údaje na potvrzení o příjmu. To Nova Váchové vystavila, aby bylo předáno bance v žádosti o úvěr. Váchová sice tvrdila, že podvodu se její přítel dopustil bez jejího vědomí, ale i tak s ní televize okamžitě rozvázala spolupráci.


Autor: (efk)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.