Proto musela zhubnout! Nesmyslný hazard Dary Rolins | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Proto musela zhubnout! Nesmyslný hazard Dary Rolins

Dara Rolins
Dara Rolins (Instagram)

Ve svém věku má postavu, kterou by jí mohly závidět holky o dvě generace mladší. Přesto ale kvůli snové nabídce na focení ikonických modelů od návrháře Jeana Paula Gaultiera musela jít s váhou radikálně dolů. Na velikost, kterou oblékají většinou jen slečny ještě před fází dospívání. Nejsou to ale příliš riskantní hrátky se zdravím?

Nabídku na exkluzivní focení odmítnout nechtěla, proto musela hubnout. „Všechny modely jsou ve velikosti 32 – 34, a to já nemám, takže jsem musela dát dolů pět kilo. Pila jsem jen šťávy, koktejly, hodně cvičila a šlo to,“ svěřila se zpěvačka pro Blesk.

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu:

Video se připravuje ...

„Stále jsem si ale říkala, že když se do toho nevejdu, co budu dělat. Rozpárat to nemůžu, protože jsou to ikonické modely, které jsou vystavené v galerii a byly zapůjčené jen na focení. Ale naštěstí to dobře dopadlo,“ dodala Dara, která se hubenější cítí prý lépe. Není to ale přece jen moc?

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.