Yvetta Blanarovičová: KRÁDEŽ DIAMANTOVÉHO ŠPERKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Yvetta Blanarovičová: KRÁDEŽ DIAMANTOVÉHO ŠPERKU!

Yvetta Blanarovičová si na internátu prožila krušné chvíle...
Yvetta Blanarovičová si na internátu prožila krušné chvíle... (Foto Marek Pátek)

Má za sebou jedno z nejnáročnějších natáčení. Poslední den v Ulici se Yvetta Blanarovičová (57) alias Zdenka trpící Alzheimerovou chorobou neubránila ani slzám. Hrála totiž ženu, která podstoupí eutanazii. Aby toho nebylo málo, na magnetické rezonanci jí ukradli vzácný šperk. To už nebylo před kamerou, ale doopravdy.

Musela si ho odložit, protože pacienti na magnetické rezonanci mít šperky nesmí.

Rodinná památka
„Rychle jsem se po ní oblékala, aby mi nenastydla záda, a asi mi spadnul. Pak už jsem ho bohužel nenašla. Zdravotní personál se mi díval všude možně, ale po dvou hodinách tam mají vždycky pacienty, tak se nedá nic dělat,“ řekla Aha! smutně zpěvačka, pro kterou byl křížek z bílého zlata a s diamantem rodinnou záležitostí. Nosila ho úplně všude. „Prošel se mnou všechny role i natáčení Ulice,“ posteskla si Yvetta.

Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra!

Video se připravuje ...


Slzy na place
Na sobě ho tak měla i při posledním natáčení, kdy se její Zdenička rozhodla ukončit svůj život eutanazií. „Už při zkouškách to ve mně vyvolalo spoustu emocí. Na place bylo úplné ticho. Myslím, že si v tu chvíli každý z nás prožíval něco ze svého života,“ přiznala herečka s tím, že poslední klapku oplakala. „Když jsem dotočila, objevili se najednou na place úplně všichni, kdo za seriálem stojí. Všichni tleskali, já dostala velkou kytku a slzy mi tekly dojetím. Byla jsem toho plná. Na to nezapomenu,“ dodala vděčně Blanarovičová.

Šílené bolesti v zádech
Během půl roku jí dvakrát za sebou tak ruplo v zádech, že se nemohla hýbat a skončila na kapačkách. Lékaři ji proto už podruhé hnali na magnetickou rezonanci. „Všichni jsme si poprvé mysleli, že to je tím, že jsem najednou přestala pracovat, a psychika pracovala. Po první rezonanci mi bylo řečeno, že tam nic není,“ řekla Aha! Yvetta. „Už jsem byla v pořádku, začala jsem trénovat a věnovat se aktivitám. Zničehonic mě to znovu dostalo na kolena, ale nijak se nehroutím,“ konstatovala Blanarovičová statečně.

Boj o život
Eutanazii neboli asistovanou sebevraždu, která je u nás zakázaná, by prý nikdy sama nepodstoupila. „Bojovala bych do poslední chvíle jako lvice. Za každý okamžik se svými blízkými. Ale rozumím tomu, že Zdenka chce odejít, dokud si uvědomuje, že miluje svou dceru a ona miluje ji,“ svěřila se Blanarovičová.

Yvetta Blanarovičová: Naštěstí maminka není takhle nemocná:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.