Blanarovičová zastavila čas: Prozradila svůj recept na mládí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Blanarovičová zastavila čas: Prozradila svůj recept na mládí!

Věk je pro Blanarovičovou jenom číslo, pořád vypadá skvěle!
Věk je pro Blanarovičovou jenom číslo, pořád vypadá skvěle! (Marek Pátek a showpix.cz)

Yvetta Blanarovičová je důkazem toho, že i po padesátce může žena vypadat mladistvě bez toho, aby se svěřila do rukou odborníků. Herečka a zpěvačka prozradila, co za jejím vzhledem stojí.

Těžko uvěřit, že herečka v září loňského roku oslavila 55 narozeniny. I bez návštěv plastického chirurga si Blanarovičová udržuje perfektní vzhled. A její recept na mládí? Pěstuje bylinky!

„Nevím, čím to je. V každém případě si myslím, že kouzlo je v bylinkách. Mám jich tolik, že si je suším a vystačím s nimi celou zimu. Dělám si i vlastní vegety. Je důležité mít věci bez pesticidů a jiných hnusů,“ svěřila se herečka Super.cz.

Herečka, kterou momentálně její fanoušci mohou vídat v nekonečném seriálu Ulice nespoléhá pouze na sílu přírody, ale také na sílu myšlenky. „Je skvělé si doma něco vypěstovat a mít z toho dobrý pocit. Já si myslím, že je to hlavně o hlavě," řekla Blanarovičová. 

 

 Blanarovičová slavila 55: Čím to, že tak dobře vypadá? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
8. 6. 2019 • 21:31

Tak jak ? 😂😂😂
Stejné rodné číslo v občance, jiné před zrcadlem...Jen málokdo by Yvettě Blanarovičové a Báře Basikové hádal skutečný věk. I když si s přibývajícími léty obě pomáhají ke kráse plastickou chirurgií, rozdíl je znatelný!
Kolegyně Basikové Yvetta délá vše pro to, aby z ní byla stále sexy kost, a bojuje zuby nehty. Umělá ňadra a návštěvy fitka ji na věku sice ubírají dobrých 10 let, otázkou ale je, zda to už není příliš...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.