Borhyová, Koranteng, Fialová: Zuřivá hádka na Nově | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Borhyová, Koranteng, Fialová: Zuřivá hádka na Nově

PRAHA – Vášnivá hádka na Nově! Moderátorka Televizních novin na Nově Markéta Fialová (37) zkazila víkend svým moderátorským kolegům ze zpravodajství – Reyi Korantegovi (33) a Lucii Borhyové (29)!


Přitom se po ní chtělo jen jediné! Aby se vrátila o pouhý den dříve ze své dovolené. Jenže Markéta se zatvrdila a řekla ne!

Rey s Lucií totiž byli jako nejpopulárnější moderátorská dvojice českého showbyznysu pozváni na prestižní barmanskou soutěž Mattoni Grand Drink, která se koná příští víkend v lotyšské Rize. Jenže aby Rey s Lucií mohli odletět, potřebovali si vyměnit páteční moderování Televizních novin se svými kolegy – Karlem Voříškem a Markétou Fialovou. Jenže právě Markéta kolegy vyšplouchla! „Rey s Lucií se z akce omluvili z pracovních důvodů, nepodařilo se jim zkoordinovat si služby se svými moderátorskými protějšky,“ potvrdil deníku Aha! Jiří Bubla, ředitel agentury Image, která s Mattonkou soutěž pomáhá pořádat, důvod, proč Rey s Luciií na poslední chvíli z oficiálního seznamu hostů vypadli. Stejný důvod uvádí i samotný Rey.

Podle dalších zdrojů ze zákulisí soutěže však organizátoři stáli o Reyovu a Luciinu účast natolik, že Fialové nabízeli štědrou finanční kompenzaci, když kolegům vyhoví. Jenže nepomohlo nic. „Přitom právě Fialová by měla mít pro své kolegy pochopení. Když ona sama byla v nouzi a potýkala se se závažnou chorobou krvetvorby, ostatní moderátorské dvojice »nováckých« Televizních novin jí pomohly a několik dlouhých měsíců za ni suplovaly,“ dodává náš zdroj. Že výměna služeb nebyla možná, říká i Rey. „Prostě to nešlo,“ přiznal kuse. „Letím se svými dětmi s plaveckou školou na týden k moři. Dovolenou mám naplánovanou dva měsíce a žádné peníze mi nestojí za to, abych to rušila,“ vysvětlila deníku Aha! Fialová.

Co Fialovou k tak suverénnímu chování vede? Proslýchá se, že jistotu jí dodává hlavně nadstandardní vztah s ředitelem zpravodajství Novy Martinem Ondráčkem. „Říká se o mně spousta věcí. Znamená to, že žiju,“ nevyvrací Ondráček zvěsti o blízkém přátelství s hvězdou svých zpráv.


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.