Princezna Beatrice zranila Sheerana mečem! Zku*vená blbka, řekl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Princezna Beatrice zranila Sheerana mečem! Zku*vená blbka, řekl...

Princezna Beatrice
Princezna Beatrice (profimedia.cz)

Pohár trpělivosti přetekl. Manažera zpěváka Eda Sheerana (29) konečně prozradil, jak muzikant přišel k řezné ráně z roku 2016 a potvrdil tak dřívější spekulace: Za vše může princezna Beatrice (32) z Yorku!

Incident se odehrál během párty ve windsorském sídle princeznina otce Andrewa (60). Jiný zpěvák James Blunt (46) tam v žertu prohlásil, že by si přál být pasován na rytíře. „To umím zařídit!“ pronesla se smíchem Beatrice. Sundala ze zdi meč, rozmáchla se a... Sekla do tváře za ní stojícího Sheerana! Zpěvák musel do nemocnice, na párty se ale ještě vrátil a další den odehrál koncert. O svém zranění však mlžil.

Hlavně však neslyšel od incidentu ani půl slova omluvy od princezny samotné, což už jaksi dopálilo zpěvákova manažera Stuarta Campe (46). „Nebudu lhát jen proto, že je někdo zku*vená blbka. Navíc když od ní za ty roky neslyšíte ano bú...“ ulevil si v rozhovoru pro The Telegraph. Na adresu královniny vnučky hodně drsná slova…

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.