Ed Sheeran vyvezl rodinku na výlet: U táty se spinká nejlíp | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ed Sheeran vyvezl rodinku na výlet: U táty se spinká nejlíp

Předávání Billboard Music Awards 2022: Ed Sheeran
Předávání Billboard Music Awards 2022: Ed Sheeran (ČTK / AP / Joel C Ryan)

Šestinedělí jim sice ještě neskončilo, v takovém nádherném počasí by ale byla škoda sedět doma. A tak vzal britský zpěvák Ed Sheeran (31) provětrat rodinku včetně novorozené dcerky (4 týdny) do zahrad Kensingtonského paláce. A jeho malý poklad celý výlet prospal tátovi na hrudi.

Nošení dětí teď frčí. Kromě toho, že se prckům líbí být v blízkosti rodičů, je to totiž i náramně praktické. Když totiž máte – jako v případě Eda Sheerana – děti hned dvě a chcete vyrazit na špacír, nezbyly by vám kvůli dvěma kočárkům žádné volné ruce. A tak jde zpěvák s dobou a svou novorozenou, teprve čtyřtýdenní dceru si uvázal do šátku.

Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes

Video se připravuje ...

Tajnůstkář

Nutno podotknout, že se jí to asi náramně líbilo, protože po celou dobu procházky ani nepípla. Zato starší, téměř dvouletá dcera Lyra Antarctica nezavřela pusu. Zřejmě to bude šoumenka po taťkovi. Že si Edova rodinka udělala výlet do centra Londýna, je přitom poměrně překvapivé. Zpěvák si totiž své soukromí pečlivě střeží, a dokonce i svou manželku Cherry na veřejnosti ukazuje jen výjimečně. O jejím druhém těhotenství tak nikdo netušil. Ed to svým fanouškům oznámil prostřednictvím Instagramu až v den, kdy se druhá dcerka narodila.

Princ Harry a Ed Sheeran za duševní zdraví

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě nedělního Aha! (19. 6. 2022)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.