Bohdalová pod palbou! Trpící legenda to odskákala nevinně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bohdalová pod palbou! Trpící legenda to odskákala nevinně

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto Profimedia.cz)

Primácká Zlatá maska u diváků zcela propadla. A s ní to bohužel odskákala i soutěžní porota včetně Jiřiny Bohdalové! Přitom je v tom herečka zcela nevinně a navíc si to ve svých skoro devadesáti dost protrpěla.

„Maska se fakt nepovedla. A jestli měla k zájmu o ni přispět Bohdalová, tak to byl tedy b.l.b.ý. úsudek. Ta paní bavila lidi jako herečka, dabérka (Rákosníček) nebo s panem Dvořákem jako dvojice, ale teď ty její výstupy ze srdce nesnáším. Pořád chce být vtipná a ještě ji nikdo neřekl, že není?" napsal rozhorčeně pod oficiálním profilem pořadu jeden z diváků. Jak je vidět, lidé snadno odsoudí a přitom vůbec netuší, jak naši legendu účast v pořadu potrápila ...

Video se připravuje ...

„Přijala jsem to původně s tím, že to bude v Bratislavě. Tam tu trasu velmi dobře znám i vozem, kdežto Budapešť je podstatně dál, a je to tedy unavující. Lítala jsem, jednou jsem jela autem s Liborem Boučkem. Ale je to opravdu strašně únavné. Budu ráda, až to bude u konce," postěžovala si přitom Jiřina Bohdalová (89) v Blesku. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.